10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPaleacu a cerut prea mult

Paleacu a cerut prea mult

Pandurii Târgu Jiu a renuntat la transferul mijlocasului timisorean, din cauza pretentiilor financiare ale fotbalistului, considerate exagerate de gruparea gorjeana.


Dupa doua runde de negocieri purtate de secretarul general al „pandurilor“, Daniel Baloi, cu Alin Paleacu, clubul gorjean a renuntat la achizitionarea fotbalistului, din cauza pretentiilor financiare prea mari ale timisoreanului. Paleacu a solicitat un contract mai mare decât la Poli Timisoara, de unde a fost pus pe liber de tehnicianul Gheorghe Hagi. Pentru a-si asigura semnatura banateanului, Pandurii trebuia sa plateasca pâna in vara mai mult de 20.000 de euro, iar in sezonul 2006-2007 sa achite un contract de 45.000 de euro.


„Am intrerupt negocierile cu Paleacu. La 31 de ani, pretentiile lui erau exagerate. Nu puteam sa-i ofer mai mult decât media contractului de la Pandurii“, a spus presedintele Marin Condescu.


Boss-ul oltenilor a urcat ieri in cantonamentul de la Rânca, pentru a le prelucra fotbalistilor noile conventii de munca pe care trebuie sa le semneze cu clubul dupa publicarea Ordonantei nr. 205/2006, care modifica Legea sportului, astfel incât sa fie in concordanta cu Statutul si Regulamentul FRF. La solicitarea lui Hizo, Condescu trebuia sa-l duca la Rânca si pe fotbalistul gorjean Lucian Malaele, care se antreneaza cu Jiul Petrosani, dar acesta nu s-a prezentat la intâlnire. Lucian Malaele a evoluat in Divizia A pentru Astra Ploiesti, situatia lui contractuala fiind destul de incurcata, astfel ca „pandurii“ au renuntat si la acesta.


In numai patru zile, Pandurii a ratat din diverse motive trei transferuri, Jerry Gane, Alin Paleacu si Lucian Malaele. Sumele exagerate solicitate de fotbalisti in raport cu valoarea lor ar fi cauza principala a ratarii transferurilor de catre Pandurii, club care nu dispune de un buget de achizitii in aceasta perioada.


„Dulaul“ l-ar vrea si pe rapidistul Grigore


Dupa trei zile de cantonament la Rânca, trei „panduri“ au acuzat probleme medicale. Armel si Perisic s-au deranjat la stomac, dar nu au fost menajati de „Dulau“, iar Karamian are rosu in gât si a fost trecut pe antibiotice, fiind lasat sa-si revina.


„Dulaul“ este multumit de cum raspund elevii sai la programul de pregatire, dar se gândeste in continuare la intarirea lotului. Hizo asteapta ca patronul Rapidului, George Copos, sa-si onoreze promisiunea si sa-l imprumute pe Nicolae Grigore sau pe Vali Negru la Pandurii. Dintre cei doi, „Dulaul“ l-ar prefera pe Grigore, insa acesta nu doreste prelungirea contractului cu Rapid, deci nu poate fi cedat deocamdata sub forma de imprumut gorjenilor. Tehnicianul „pandurilor“ mai este interesat de un fotbalist din lotul lui Razvan Lucescu, dar s-a ferit sa-l nominalizeze, pâna când va fi ceva sigur.


„Domnul Copos a promis ca-l va ceda sub forma de imprumut pe Grigore la Pandurii, dar exista niste probleme la Rapid si, pâna nu se rezolva, nu se poate concretiza nimic“, a spus Hizo.


Daca tehnicianul mai spera in câteva achizitii, presedintele este multumit de valoarea lotului „pandurilor“. Surpriza returului, in opinia sefului gruparii gorjene, va fi Adi Popescu, revenit la Pandurii dupa un „exil“ de un an la Minerul Motru.


„Avem un lot care termina pe locul 11. Daca nu se accidenteaza, Adi Popescu va fi surpriza returului, Glisca se integreaza, iar Amzucu este deja o certitudine“, sunt previziunile pentru retur ale lui Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS