17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDadura sânge pentru Stiinta

Dadura sânge pentru Stiinta

Jumatate dintre jucatorii pregatiti de Ovidiu Stinga s-au prezentat ieri la vizita medicala. Astazi, urmeaza ca si ceilalti juveti sa „doneze“ pentru Universitatea.


Alb-albastrii au trecut ieri-dimineata pe la doctor pentru a-si lua viza medicala. Ca sa nu aglomereze cabinetele Policlinicii pentru Sportivi, antrenorul Ovidiu Stinga a decis ca numai 14 jucatori sa faca ieri vizita medicala, ceilalti componenti ai lotului urmând sa treaca pe la medic in aceasta dimineata. Primii care s-au prezentat la policlinica au fost portarii Bornescu si Silviu Lung jr., dar si jucatorii de câmp Ciuca, Dina, Piturca jr., Saceanu, Fritea, Costea, Orac, Mitchell, Velcovici, Stoica, A. Ionescu si Dananae. Mai intâi li s-a luat sânge, proba fiind considerata de foc de majoritatea juvetilor, care s-au invitat reciproc in cabinet. La iesire, mult mai zâmbitori, alb-albastrii ii incurajau pe cei care asteptau cuminti sa le vina rândul „la intepat“.


Bornescu a dat sânge pentru clonare


Cel mai relaxat parea Mircea Bornescu. Dupa ce a trecut proba cu brio, Mircea chiar a glumit, spunând: „Nu m-a durut, dar mi-au luat cam mult sânge. Aproape un borcan, cred ca vor sa ma cloneze“. Apoi, pus pe glume, portarul Stiintei l-a „orientat“ pe Orac spre cabinetul de ortopedie, spunându-i sa urce la etajul unu, desi usa cabinetului se afla la doar doi metri de atacantul Stiintei. Dupa un moment de ezitare, acesta si-a dat seama ca a fost „deturnat“ si a apelat la alt coleg, pentru a-l ajuta. Dupa examenul ortopedic au urmat internele, masuratorile si proba de efort.


Ciuca, musculosul


Toti jucatorii Stiintei care au trecut ieri pe la medic au primit viza medicala fara a exista probleme deosebite. Alb-albastrii s-au incadrat in parametrii impusi de normele medicale sportive. Chiar si la capitolul greutate jucatorii au stat bine, singurul care a atras atentia fiind capitanul Madalin Ciuca. Initial, acesta fusese considerat gras de catre personalul medical de la masuratori, dar ulterior s-a constatat ca de fapt jucatorul este foarte dezvoltat, având masa activa, adica are oasele si musculatura foarte bine dezvoltate.


Verificati de Stinga


La inceput s-a spus ca Ovidiu Stinga urma sa faca vizita medicala ieri, in prima „transa“, insa acesta si-a facut aparitia abia pe la ora 9.30 la Policlinica pentru Sportivi Craiova. Antrenorul oltean s-a asigurat ca dosarul sau exista la policlinica, dupa care a facut o inspectie jucatorilor pentru a fi sigur ca toti cei programati la vizita medicala s-au conformat programului. In plus, acesta a vrut sa vada daca exista probleme cu vreun jucator. Dupa aceea, Stinga a plecat la cantonament, urmând sa revina astazi, alaturi de ceilalti fotbalisti, pentru a primi acceptul medicilor sa evolueze in returul de campionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS