10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLista neagra exista

Lista neagra exista

Chiar daca sunt jucatori cazuti in dizgratia oficialilor olteni, Ovidiu Stinga sustine ca nu a definitivat lista cu cei care vor parasi Bania in aceasta iarna.


Atât Adrian Mititelu, cât si antrenorul Ovidiu Stinga au confirmat ieri ceea ce Gazeta de Sud a scris in ultimele zile, si anume ca vor avea loc epurari in actualul lot al Stiintei, pentru a se face loc nou-venitilor.


„Sunt dezamagit de unii jucatori care au primit mai multi bani decât meritau si probabil ca vor parasi echipa“, a spus Mititelu, care deunazi l-a atacat dur pe atacantul Salih Jaber, dar si pe impresarul acestuia, fiind evident ca primul pe lista patronului Stiintei este irakianul.


De altfel, Salih Jaber a lipsit de la antrenamentul de ieri, oficial primind o zi in plus de vacanta. Cu alte cuvinte Jaber ar trebui sa se alature astazi lotului alb-albastru. Al doilea pe lista neagra a Stiintei pare sa fie fundasul central Catalin Craciunescu. Nici acesta nu a fost prezent la prima sedinta de pregatire a juvetilor, in schimb, ieri, la ora prânzului, a fost vazut la o cafea intr-un restaurant din Craiova, in compania unui asa-zis impresar, fiind evident ca isi cauta deja echipa.


Aceste zile vor fi hotarâtoare si pentru alti jucatori ai Stiintei care nu au convins in turul de campionat. Cel ce va decide este Ovidiu Stinga, care a declarat ieri: „Vor fi dati afara jucatori care au dovedit ca nu pot face fata cerintelor echipei. Nu am definitivat inca aceasta lista, dar o voi face cunoscuta la momentul potrivit“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII