12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportI s-a pus pata pe stema

I s-a pus pata pe stema

Patronul Stiintei vrea ca echipa sa modifice actuala stema a Universitatii pentru ca nu este cea adevarata.


La sfârsitul anilor ’90, in momentul in care a ajuns patron la Universitatea, George Ilinca a vrut sa schimbe sigla echipei din Banie. Chiar a organizat un concurs pe aceasta tema, dar ideea sa a ramas fara finalizare din motive mai putin cunoscute.


Acum doi ani, când patron al Stiintei era Dinel Staicu, iar presedinte fusese uns Adrian Mititelu, s-a pus din nou in discutie aceasta problema. Ba, mai mult, Mititelu vorbea si despre un nou imn al echipei fanion a Olteniei. Intre timp, relatiile dintre Staicu si Mititelu s-au racit, iar sigla si imnurile Universitatii au ramas aceleasi. Ieri, insa, Mititelu a vorbit din nou despre mai vechea sa idee, anuntând ca este hotarât sa o puna in aplicare de data aceasta. „O sa facem un sondaj pe site-ul clubului pentru a vedea cu ce idei vin si fanii Universitatii. Insa sunt convins ca este o idee buna. Poate n-o sa fie de acord o mie-doua de suporteri, care o sa ma injure, dar restul vor fi de acord cu mine“, a spus Mititelu. Acesta a declarat ca actuala sigla a Universitatii a fost creata in anii ’80, in perioada „Craiovei Maxima“, si nu are legatura cu vechea stema, pe care nu se gasea leul, imprumutat de pe stema judetului.


„Am trait destul din amintiri“


La conferinta de presa de ieri, patronul juvetilor a vorbit despre ceea ce a fost Universitatea Craiova si ceea ce este ea acum. „Craiova are nevoie de liniste si de bani“, a spus Mititelu, dupa care a continuat: „Nu ne ajuta marea echipa de acum 20 de ani. Am trait destul din amintiri. Noua generatie de suporteri asteapta rezultate de la echipa de acum. Toata stima pentru marea echipa a Craiovei, dar trebuie sa ne gândim la prezent si la viitor. Eu mi-as dori ca Ilie Balaci sa lucreze la club alaturi de alti jucatori mari din acea perioada, dar nu pot sa-i iau pe toti cu arcanul la club“, a spus Mititelu. In plus, patronul Stiintei si-a facut autocritica, dar a facut cunoscute si pretentiile pe care le are de la cei care pretind ca vor binele echipei. „Nu tot ce am facut am facut bine. Recunosc, am mai si gresit, de aceea accept criticile atunci când ele sunt fondate, dar urasc zvonurile si diversiunile rautacioase care fac rau echipei“, a spus Mititelu. Apoi, acesta a recunoscut inca o data ca nu sta foarte bine la capitolul lichiditati, dar a asigurat fanii Stiintei ca echipa nu va avea de suferit din acest motiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII