Acasă Sport Wisla trage de Thwaite

Wisla trage de Thwaite

Directorul sportiv al clubului Wisla Cracovia, Gregory Mielcarski, a precizat ca FC National refuza negocierile pentru transferul jucatorului australian Michael Thwaite la formatia pregatita de Dan Petrescu.


„Am trimis o scrisoare in România solicitând ca Thwaite sa poata veni la Wisla inca de acum, dar nu am primit nici un raspuns. Luni (astazi – n.r.) vom trimite o noua scrisoare in care vom solicita inceperea negocierilor. Speram ca presedintele de la FC National va intelege ca traim intr-o lume libera si ca un sportiv are dreptul sa aleaga la ce echipa doreste sa-si continue cariera. Vom face tot posibilul ca Thwaite sa poata juca inca de acum pentru Wisla“, a afirmat Mielcarski.


Pe 10 ianuarie, gruparea poloneza a anuntat ca fundasul Michael Thwaite a semnat un contract pe cinci ani, desi cluburile nu reusisera sa ajunga la un acord in privinta transferului sau.


Presedintele CA al FC National, Constantin Iacov, declarase, inainte ca Thwaite sa semneze cu Wisla, ca australianul va juca in retur la echipa a doua sau a treia a clubului, pentru ca refuza sa-si prelungeasca intelegerea cu formatia bancara.


Contractul lui Thwaite cu Wisla va intra in vigoare de la 1 iulie 2006, deoarece pâna la acea data internationalul australian este sub contract cu FC National.


Daca cele doua cluburi nu vor ajunge la un acord privind transferul imediat al lui Thwaite, in vara acesta va parasi gratis gruparea FC National.

Exit mobile version