5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrei infrângeri cu folos

Trei infrângeri cu folos

Chiar daca CS „U“ Craiova a pierdut toate partidele sustinute in turneul de la Cluj-Napoca, antrenorul Cotoranu considera ca fetele nu au avut decât de câstigat.


Echipa feminina de volei CS Universitatea Craiova a participat week-end-ul trecut la un puternic turneu de pregatire, alaturi de alte trei echipe care evolueaza in prima liga, Universitatea Jolidon Cluj-Napoca, CSU Neumarkt Târgu Mures si Arges Volei CSM LPS Pitesti. „Au fost trei meciuri in trei zile, cu echipe valoroase, foarte bine motivate din toate punctele de vedere si, chiar daca nu am reusit sa câstigam in fata nici uneia dintre ele, sunt bucuros ca am putut sa ne masuram fortele cu astfel de adversari“, a declarat ieri antrenorul Adrian Cotoranu (foto). Apoi, acesta a facut o radiografie a celor trei dispute: „Am pierdut 1-3 cu Universitatea Jolidon Cluj-Napoca si 0-3 cu CSU Neumarkt Târgu Mures, dar au fost meciuri in care am jucat de la egal la egal cu adversarul si am avut chiar momente de superioritate. Lipsa unor astfel de jocuri, dar si lipsa experientei au facut insa sa pierdem. In ultimul meci, cel cu Arges Volei CSM LPS Pitesti, am pierdut cu scorul de 0-3, dar consider ca am fi putut mai mult. In general, sunt multumit de cum s-au miscat fetele, fiind o repetitie foarte buna pentru turneul final, acolo unde avem mari sanse sa ajungem pentru a ne bate la promovare“.


Smarandache si Sticlaru revin in lot


Pentru a merge la Cluj-Napoca, oficialii clubului din Banie s-au imprumutat 35 de milioane de lei, apelând la diversi oameni de bine care au inteles momentul mai delicat prin care trece echipa craioveana. „Am imprumutat de la apropiati 30 de milioane de lei pentru masa si cazare, iar transportul ne costa cinci milioane de lei, insa am fost pasuiti pâna când ne vom reveni cu banii. Asteptam sa soseasca banii de la consiliul local pentru a ne reveni financiar“, a dezvaluit antrenorul Cotoranu. Atentia acestuia se indreapta insa in aceste zile spre debutul de campionat, CS Universitatea Craiova urmând sa evolueze sâmbata, pe teren propriu, in fata echipei LPS Oradea, in primul meci al fazei a doua a campionatului A2 (liga a doua).


In celalalt meci al grupei A2 Vest, CSM Lugoj va intâlni formatia Dinamo II Bucuresti. De sâmbata, in lotul pregatit de Adrian Cotoranu se vor afla si cele doua jucatoare care nu au putut evolua in prima parte a campionatului, Liana Smarandache si Andreea Sticlaru, ultima lipsind la Cluj din cauza unor probleme personale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS