11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPoiana Câmpina continua oltenizarea

Poiana Câmpina continua oltenizarea

De astazi, si divizionara B Poiana Câmpina demareaza pregatirile pentru returul acestei editii de campionat, antrenorul principal Stefan Nanu aflându-se de aseara in orasul lui Chitu.


Pe lânga jucatorii olteni din lot, Poiana Câmpina s-a intarit in aceasta iarna cu inca un oltean, Mihai Matei, ca antrenor secund. Ultima oara antrenor secund in Feroe, Matei a afirmat ieri: „ Am acceptat propunerea prietenului meu Fane Nanu de a-i fi secund la Poiana Câmpina, iar ulterior intelegerii cu Fane am mai primt o oferta din partea altui prieten, Gigi Ciurea, de a-l insoti la Oltul Slatina. N-am semnat contract cu Poiana, este deocamdata vorba de o intelegere verbala, ca sa-i spun asa. Pentru mine este o premiera in cariera de antrenorat, deoarece in România nu am activat ca tehnician“.


Matei a jucat si a antrenat in Feroe aproape sase ani


In Craiova, Mihai Matei a jucat la Electroputere, iar ultima oara la Electro-Bere, in 1999. In vara acelui an, el a plecat in Insulele Feroe. „Dupa ce am parasit Craiova in vara lui 1999, am jucat si am antrenat numai in Feroe. Ultima oara am fost secund la echipa de prima liga Tvoroyri Boltfelag care, din pacate, la sfârsitul campionatului 2005, a retrogradat in liga a doua. Cât am fost la Boltfelag, echipa a avut parte de o promovare in prima liga si, cum spuneam, de o retrogradare. Am plecat in toamna lui 2005 din Feroe din motive familiale. Cu ce gânduri plec acum la Câmpina? Sunt doar secund, ce as putea zice, mai ales la acest inceput de cariera de antrenorat in România? Cred ca vom face o treaba buna cu Poiana Câmpina“, a completat Matei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS