12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCu Stinga, inainte!

Cu Stinga, inainte!

Tehnicianul craiovean va face „prezenta“ la cantonamentul din Lunca Jiului, alb-albastrii urmând sa-si intre imediat in atributii, sedinta tehnica fiind urmata de cea de pregatire.


Vacanta a luat sfârsit. Universitatea isi reia de astazi activitatea cu gândul de a reusi sa se mentina pe primul loc in seria a doua a Diviziei B. Returul se anunta foarte greu, iar Ovidiu Stinga are de indeplinit o misiune extrem de dificila, aceea de a regla si imbunatati „mecanismul“ echipei. Si asta pentru ca Universitatea trebuie sa cunoasca numai succese ca sa-si atinga obiectivul. Ciuca si compania sunt „condamnati“ sa munceasca din greu, sa lupte si sa apere blazonul celei mai iubite echipe din Oltenia si, nu in ultimul rând, sa reaprinda speranta suporterilor craioveni, vaduviti in ultima vreme de bucurii.


Juvetii vor avea un program lejer


Alb-albastrii isi vor face simtita prezenta la cantonamentul din Lunca Jiului in jurul orei 13.00, reunirea lotului fiind urmata de o sedinta de pregatire relaxanta, alergarile usoare având menirea de a dezmorti jucatorii dupa lunga perioada de inactivitate. Programul juvetilor pentru restul saptamânii nu va fi deloc incarcat, in fiecare zi fiind stabilit un singur antrenament, de asemenea cu intensitate redusa, deoarece „olandezul“ este constient ca trebuie sa dozeze cu atentie efortul elevilor sai pentru a evita neplacerile. Antrenamentele usoare vor lua sfârsit abia in momentul plecarii in Cipru (24 ianuarie), cantonament in care se doreste imbunatatirea performantelor fizice si reglarea intregului sistem de joc.


Primul test sustinut de jucatorii Universitatii nu va avea loc pe terenul de fotbal, ci in cabinetele Policlinicii Sportive din Craiova, vizita medicala urmând sa fie efectuata in etape. Mâine sunt programati doar o parte dintre jucatori, in timp ce miercuri toata lumea va sti daca a primit acceptul medicilor.


Stiinta isi prezinta astazi achizitiile


Reunirea lotului alb-albastru va fi precedata de o conferinta de presa, care va avea loc de la ora 12.00, la restaurantul „Perinita“, in care Ovidiu Stinga isi va face cunoscut planul de „bataie“, intentiile si, nu in ultimul rând, va vorbi despre perioada petrecuta in Olanda. In cadrul aceleiasi intrevederi cu reprezentantii mass-media vor fi prezentati si fotbalistii achizitionati in aceasta iarna, in speta fiind vorba de atacantul Florin Costea, de la CSM Vâlcea, si australienii Karl Dodd si Ryan Lee Clarke, care au aterizat ieri-dimineata pe Aeroportul Otopeni.


De la eveniment va lipsi atacantul Michael Baird, pentru ca sezonul competitional din Australia nu a luat inca sfârsit, sosirea „cangurului“ in Banie fiind preconizata pentru 14 februarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS