16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au trecut testul stetoscopului

Pandurii au trecut testul stetoscopului

Jucatorii divizionarei A Pandurii Târgu Jiu au efectuat ieri, la Craiova, vizita medicala, verdictul medicilor de la Policlinica Sportiva fiind cel scontat.


Cu „noaptea in cap“, fotbalistii divizionarei A Pandurii Târgu Jiu au fost imbarcati in doua microbuze si adusi la Craiova, pentru a efectua vizita medicala, fiind insotiti de secundul Florin Motroc. Singurul absent din lotul gorjean a fost Marius Sava, acesta motivându-si absenta prin faptul ca patronul sau, Gigi Netoiu, este plecat din tara, drept urmare trecerea sa la Pandurii a fost amânata. In rest, I. Stefan, Vintilescu, Vancea, Popete, Bertea, Armel, Scarlatache, Radoi, Balaet, Pustinjakovici, Dragomir, Patrascu, C. Popescu, Trofin, Pândaru, Bogoi, A. Karamian, Ad. Popescu, Amzucu, Keca, Glisca, Al. Cristea, Gane, Perisic, Al. Frangu, Gogelescu si Cazacu au excelat in glume, infruntând in acest fel frigul patrunzator. Elevii lui Viorel Hizo au trecut pe rând prin cabinetele Policlinicii Sportive din Craiova, rezultatele testelor fiind foarte bune.


Adrian Popescu a uimit asistenta


Adrian Popescu, atacantul provenit in aceasta iarna de la Minerul Motru, i-a speriat pe medicii craioveni, care au constatat ca are inima pozitionata in partea dreapta (dextrocardie).


„La 14 ani am descoperit aceasta anomalie. La inceput m-am speriat, dar acum m-am obisnuit. Aproape toti coechipierii stiu asta, iar eu nu mai acord importanta acestui lucru. Am facut mai multe controale si, in plus, nu am avut niciodata probleme“, a spus Adrian Popescu.


Jucatorul de 30 de ani a fost completat de medicul cabinetului de cardiologie, in care a sustinut proba de efort, care a declarat: „Fotbalistul este perfect din punct de vedere clinic. Este intr-adevar un caz deosebit. Am mai intâlnit aceasta anomalie in urma cu 20 de ani, la un fotbalist din judet“.


De altfel, Adrian Popescu nu a fost singurul jucator care a iesit din tipar.


Si congolezul Armel Disney are inima putin deplasata spre dreapta, ambele „specimene“ intârziind plecarea celor de la Pandurii, pentru ca au fost supusi unor teste suplimentare, in vederea eliminarii oricarei suspiciuni.


Dragomir, bucuros ca a revenit in Banie


Fost jucator al Universitatii in perioada 1999-2002, Ionut Dragomir a revenit in Craiova cu mare placere, insa nu in calitate de jucator al Stiintei, ci al gruparii gorjene.


Cu toate acestea, „Garcea“, cum il alintau suporterii olteni, nu a uitat de publicul de pe „Ion Oblemenco“, afirmând ca la nici o echipa la care a evoluat nu s-a simtit mai bine ca in Banie. Dragomir regreta in schimb perioada petrecuta la Otelul Galati, de care nu vrea sa-si mai aminteasca.


„Am revenit cu placere la Craiova. Cât timp am evoluat la Universitatea, m-am simtit extraordinar, publicul ma placea foarte mult si lucrurile mergeau bine. Nu acelasi lucru pot spune si despre perioada petrecuta la Otelul Galati, pe care as vrea sa o uit. Acum, m-am intors in Oltenia, dar la Pandurii Târgu Jiu. Ma simt bine si cred ca lucrurile se vor termina cu bine. O sa scapam cu siguranta de retrogradare, pentru ca nivelul acestui lot este cu mult peste cel al multor grupari din Divizia A“, a afirmat Ionut Dragomir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS