12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRomânia s-a impus

România s-a impus

Reprezentativa de handbal masculin a României a câstigat miercuri seara, cu scorul de 34-32, partida disputata la Riga, cu Letonia, in grupa a IV-a a preliminariilor Campionatului Mondial din anul 2007. „Tricolorii“ au condus la pauza cu 16-13.


Cel mai bun marcator al nostru in acest meci a fost Dan Florin Nicolae, autorul a unsprezece goluri. O evolutie remarcabila a avut si Ionut Georgescu, care l-a invins de opt ori pe portarul gazdelor. In urma acestei victorii, echipa noastra ocupa primul loc in clasamentul grupei a IV-a, având 6 puncte, si este urmata de Lituania (4 pct.), Letonia (2 pct.) si Luxemburg (0 pct.)


In primele doua jocuri din preliminarii, România a invins nationala Luxemburgului, cu 36-20 si 35-15. Meciul retur cu Letonia se va disputa duminica, la Oradea. In partida de la Riga, antrenorul reprezentativei tricolore, Lucian Râsnita, a utilizat urmatorii jucatori: I. Stanescu, Laufceag, Bibirig (1), Fortuneanu, Timofte (3), Petrea, Tucanu, Stavrositu (3), D. Nicolae (11), Novanc, I. Georgescu (8), Pârâianu (4), Ghionea, Jurca (4).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS