5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSzilveszter isi incepe recuperarea

Szilveszter isi incepe recuperarea

Singurul pilot român de la raliul Dakar se simte mai bine dupa grava accidentare din etapa a cincea.


Echipa Mol Dakar a remis presei un comunicat in care se precizeaza ca starea de sanatate a pilotului român Zsolt Szilveszter, care a fost supus, saptamâna trecuta, unei interventii chirurgicale la picior, dupa accidentul suferit in etapa a 5-a a Raliului Dakar 2006, s-a ameliorat, sportivul putând parasi teritoriul spaniol.


„Zsolt Szilveszter poate parasi teritoriul spaniol, pentru a fi transportat la clinica unde va intra in procesul de recuperare. Numele clinicii va fi comunicat ulterior, in prezent asiguratorul si medicii spanioli incercând sa gaseasca solutia cea mai buna“, se precizeaza in comunicat.


Dupa ce a suferit sâmbata o interventie chirurgicala la piciorul dublu fracturat, starea de sanatate a lui Zsolt Szilveszter s-a complicat, medicii neputând spune cu precizie ziua in care pilotul român va putea parasi teritoriul spaniol. Medicii au declarat ca, incepând de miercuri, Zsolt poate fi transportat la clinica unde va incepe procesul de recuperare.


La kilometrul 111 al traseului etapei a 5-a, Zsolt Szilveszter, component al Mol Dakar Team, a fost acrosat din spate de belgianul Patrick Lebon, care a luat startul la trei minute dupa român. Românul nu a mai putut continua cursa si a fost transportat la Spitalul Ouarzazate, unde a primit ingrijiri medicale. Ulterior, Szilveszter a fost transportat la un spital din Insulele Canare, unde a fost operat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS