Acasă Sport „Nu m-am hotarât“

„Nu m-am hotarât“

Mijlocasul craiovean nu neaga ca este tentat sa revina la Universitatea, dar nu doreste sa ia o decizie pripita, mai ales ca oficialii olteni nu i-au facut inca o oferta concreta.


Expirându-i contractul de joc cu Jef United, fostul international craiovean nu a dorit altceva decât sa revina in România, pentru a se decide asupra viitorului sau in fotbal, neexcluzând nici varianta retragerii. Gabi Popescu a fost „luat de cot“ atât de Cosmin Olaroiu, pentru un transfer la Steaua, cât si de Adrian Mititelu, care a apelat la latura sentimentala a mijlocasului de 32 de ani, pentru ca el sa revina in Banie.


Bulversat de toate acestea, Gabi Popescu a analizat atent posibilitatile, insa nu s-a hotarât inca asupra viitorului sau, un raspuns concret urmând sa-l dea abia luni. „Imi este foarte greu sa iau o decizie in acest moment, pentru ca sunt tentat sa ma las de fotbal si sa ma apuc de afaceri. Sincer, nici eu nu stiu ce vreau, pentru ca imi va lipsi fotbalul, dar pâna luni voi gasi cu siguranta raspunsul“, a spus Gabi Popescu.


„Nu mi s-a facut o oferta concreta“


Fiind unul dintre jucatorii indragiti de publicul oltean, desi a imbracat tricoul rivalei Dinamo in returul sezonului 1999-2000, Gabi Popescu este perceput de suporteri ca un salvator, revenirea sa la Universitatea reprezentând inlaturarea suspiciunilor legate de promovare. Sentimentele sunt reciproce, dovada fiind faptul ca este tentat sa semneze cu gruparea alb-albastra.


Cu toate acestea, Popescu a afirmat ca oficialii clubului nu i-au facut o propunere concreta, discutiile rezumându-se doar la o simpla intrebare. „Mi-ar placea sa revin la Craiova in primul rând pentru public, care a fost «cald» intotdeauna cu mine. Apoi pentru ca Universitatea este echipa mea de suflet, care m-a format si m-a propulsat in fotbalul mare. Am fost intrebat de Adrian Mititelu daca vreau sa revin, aceasta fiind de altfel singura discutie purtata cu unul dintre oficialii clubului. Practic nu a existat nici o oferta concreta“, a afirmat Gabi Popescu.


„Mai exista varianta sa ma duc la Steaua, dar nu ma incânta prea tare acest lucru, pentru ca oltenii mei s-ar supara foarte rau“, a completat mijlocasul craiovean, cu gândul ca ar putea fi renegat precum Gica Popescu.


„Organizatoric, Universitatea sta catastrofal“


Unul dintre impedimentele revenirii lui Gabi Popescu la Universitatea consta in faptul ca i se pare un club dezorganizat, motivând ca actualul finantator nu a prezentat pâna acum nici un plan de viitor, fie el si pe o perioada indelungata. Mai mult, a afirmat ca oamenii care completeaza staff-ul alb-albastru nu confera prea multa incredere si a pus, voalat, in balanta priceperea lor in ceea ce priveste performanta sportiva, excluzând totodata numirea sa intr-un post in cazul in care va decide sa agate ghetele in cui.


„Nu vreau sa fiu rautacios, dar, din punct de vedere organizatoric, Universitatea sta catastrofal. Cei care se ocupa acum de destinele echipei nu au prezentat niciodata un plan de viitor, fie el si pe zece ani. Nu stiu ce sa zic, dar nu-mi inspira incredere. Oricum, eu nu vreau sa ma implic in vreun fel la club, in cazul in care ma voi retrage“, a punctat Gabi Popescu, lasând sa se inteleaga ca nu este „foarte incântat“ sa colaboreze cu actuala conducere.


Gabi Popescu este convins ca Universitatea isi va atinge obiectivul, insa a fost de parere ca lotul ar trebui intarit in vara cu jucatori cu experienta pentru a se evita emotiile in Divizia A. „Sunt convins ca Stiinta va promova anul acesta, pentru ca practica jocul cel mai bun din serie, insa, in Divizia A, ii trebuie mai mult decât tinerete. Va avea nevoie si de jucatori cu experienta, altfel risca sa aiba probleme mari“, a incheiat Gabi Popescu.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version