11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCodrea a marcat pentru sicilieni

Codrea a marcat pentru sicilieni

Partida din optimile de finala ale Cupei Italiei, dintre Palermo si Bari, a oferit o ploaie de goluri, spectatorii de pe „Renzo Barbera“ asistând la noua reusite. Spre bucuria lor, Palermo s-a impus cu 5-4 si s-a calificat in sferturi, in prima mansa sicilienii remizând la Bari, 0-0. Printre protagonistii gazdelor s-a aflat si mijlocasul român Paul Codrea, care si-a trecut si el in cont un gol. Aflat mai mult pe banca de rezerva in campionat, Codrea a primit credit in cupa si timisoreanul a facut totul pentru a nu dezamagi.


Fostul jucator al lui FC Arges, care a evoluat tot meciul, a marcat, in minutul 60, golul prin care echipa sa a preluat conducerea cu 3-2. Internationalul român a executat o lovitura libera putin din afara careului, lateral stânga, iar mingea a capatat o traiectorie care l-a pacalit pe portarul Spadavecchia. Celelalte goluri ale sicilienilor au fost reusite de Gonzalez (‘7, ’66), Corini (’45-pen.) si Terlizzi (’63), pentru oaspeti punctând Vantaggiato (’19-pen.), Pagano (’54), Santoruvo (’68) si Anaclerio (’78).


Partidele AS Roma – Napoli (in tur, 3-0), Udinese – Atalanta (0-1), Sampdoria – Cagliari (1-1) si Brescia – AC Milan (1-3) s-au disputat aseara. Astazi sunt programate ultimele doua meciuri din optimile Cupei Italiei, Cittadella – Lazio (0-2) si Inter – Parma (1-0).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS