Acasă Sport „Militarii“ se pregatesc in Parc

„Militarii“ se pregatesc in Parc

Lotul divizionarei C Armata Craiova s-a reunit ieri, având la dispozitie o saptamâna pentru readaptarea la efort.


In Valea Fetii, vacanta a luat sfârsit. Ieri-dimineata, componentii divizionarei C craiovene Armata s-au strâns la stadionul „Ioan Sulca“ pentru prima sedinta de pregatire din noul an. Tehnicianul Mugurel Gusatu a avut la dispozitie 27 de jucatori si a decis ca in aceasta saptamâna antrenamentele sa se desfasoare pe aleile din Parcul „Romanescu“. „Trebuie sa facem o readaptare la efort, asa ca in aceste zile vom efectua doar câte o alergare usoara, prin parc. In privinta lotului, acesta nu este inca definitivat. Suntem in discutii cu mai multi jucatori, unii sunt deja in probe, altii sunt asteptati sa soseasca. De saptamâna viitoare, dupa ce vom efectua vizita medicala, vom intensifica si antrenamentele“, a precizat Gusatu.


De la pregatirile echipei vor lipsi in aceste zile doi jucatori de baza, Chiliman si Radut, care au avut unele probleme medicale, in prezent cei doi aflându-se la Câmpina, unde urmeaza un program strict de recuperare. Dupa doua saptamâni de antrenamente pe plan local, Armata va pleca la Govora, pentru un stagiu montan de pregatire (23 ianuarie-1 februarie), in care va sustine si doua amicale, cu CSM Vâlcea si FC Oltchim.


Ocupanta locului secund din C5 are un obiectiv lejer, la felul cum a evoluat in tur. „Suntem pe podium si ne dorim sa mergem in cupele europene. Am glumit, totul depinde de conditii. Ne-am propus sa terminam in primele cinci locuri. Suntem in grafic, dar nu ne putem compara cu Building sau Alprom, echipe cu putere financiara. La noi, in aceste zile, prioritara este rezolvarea problemelor legate de caldura, pentru a putea sa ne pregatim asa cum trebuie“, a mai spus Mugurel Gusatu.


Dintre divizionarele C doljene, ieri s-a reunit si Petrom Chimia, celelalte trei, „Gica Popescu“, Universitatea II si Dunarea Calafat urmând sa-si reia pregatirile la inceputul saptamânii viitoare.

Exit mobile version