Acasă Sport Ungureanu are ca obiectiv evitarea retrogradarii

Ungureanu are ca obiectiv evitarea retrogradarii

Dupa o vacanta binevenita, divizionara B din „Orasul Minunilor“ se pregateste de astazi pentru retur, calificat de antrenorul Nae Ungureanu (foto) ca fiind deosebit de dificil. 


– Incepeti chiar de mâine (astazi – n.r.) pregatirile sau o sa fie doar o intâlnire cu lotul?


– Intram deja de mâine (astazi – n.r.) in program, gata cu vacanta. Deoarece peste o saptamâna plecam la Baile Govora, intr-un cantonament de pregatire centralizat, chiar de mâine (astazi – n.r.) intram in program de readaptare la efort. Vizita medicala o vom face probabil dupa incheierea stagiului de la Govora si va fi efectuata la Caracal si la Policlinica pentru Sportivi din Craiova.


– Noutati in lot?


– O sa le aflati atunci când vor fi certitudini. Eu, ca antrenor, imi doresc câtiva jucatori noi, printre care Tibi Lung, Buca, Apostol, dar finalizarea negocierilor cu ei si cu cluburile de care apartin se face de conducere, finantatori. Nu cunosc stadiul discutiilor de ultima ora dintre cei de la FC Caracal si Pandurii Târgu Jiu, de exemplu, pentru Lung si Buca…


– S-a clarificat si problema actionarilor, adica s-a rezolvat acea asteptata implicare financiara a lui Balaci la FC Caracal?


– Este o problema care ma depaseste pe mine, ca antrenor… Stiu ca sunt unele discutii, dar va sugerez sa-i intrebati pe cei in cauza.


„Universitatea are cel mai bun lot din B2“


– Se anunta un retur de foc atât la vârf, cât si in privinta subsolului din B2…


– Si eu zic ca va fi un retur foarte greu, in special pentru FC Caracal. De ce? Intâlnim, la Caracal, trei dintre pretendentele la promovare, Universitatea Craiova, Unirea Urziceni si Petrolul, meciuri dificile.


– Pe toate trei vreti sa le bateti, normal?!


– Eu vreau un singur lucru: sa scap de retrogradare! Acesta-i obiectivul echipei pe care o antrenez si trebuie sa-l realizez. Nu ma intereseaza ce fac celelalte echipe sau ce obiective au.


– Imi ziceati, la finalul turului, ca Universitatea va repromova. Va mentineti opinia si acum?


– De ce sa mi-o schimb? Cred ca Universitatea va repromova in Divizia A, deoarece oltenii au cel mai bun lot din seria noastra, B2. In fotbal insa, niciodata nu poti sa spui ca ai câstigat jocul inainte de a-l juca!


 

Exit mobile version