10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReunire fara surprize

Reunire fara surprize

„Pandurii“ s-au prezentat ieri la pregatire sub comanda antrenorului Viorel Hizo, cu doua exceptii, absentele fiind suplinite de prezenta noilor sositi, Dragomir si Karamian. 


Singurii absenti la reunirea lotului au fost Bogoi si Armel, ambii fiind invoiti de antrenorul Viorel Hizo. Primul intârzie din cauza unor probleme familiale, mama fotbalistului decedând in urma cu câteva zile, in timp ce Armel nu s-a prezentat pentru ca nu a avut legatura aeriana intre Congo si Europa.


Tehnicianul „pandurilor“ a avut la dispozitie la prima sedinta de pregatire a acestui an 25 de fotbalisti, cu cinci mai multi decât la finalul turului. Pe lânga Dragomir si Karamian, transferati in urma cu câteva zile, „Dulaul“ a apelat la fostii „panduri“ Adi Popescu (Minerul Motru), Mario Gaman (Ceahlaul Piatra Neamt) si Valentin Petrisor (EMC Rovinari). Dupa o absenta de un an de pe gazon, din cauza unei accidentari la genunchi urmata de mai multe operatii, Adrian Arcanu este refacut, dar se pregateste in sala, nedorind sa riste o recidiva din cauza terenurilor inghetate.


Au raspuns prezent la apelul lui Hizo urmatorii fotbalisti: Pustinjakovic, Balaet, Pândaru, Amzucu, Trofin, Perisic, Popete, Cristea, Vancea, Keca, Dragomir, Karamian, Stefan, Vintilescu, Glisca, Patrascu, C. Popescu, Cazacu, Scarlatache, D. Radoi, Bertea, A. Popescu, M. Gaman, Petrisor si Arcanu. Antrenorul gruparii gorjene sustine ca l-a chemat la antrenamente si pe juniorul Gogelescu, care a marcat un gol in Cupa României, cu Callatis Mangalia, dar acesta nu s-a prezentat.


Hizo transfera ce poate


„Dulaul“ a anuntat ca sigure transferurile fotbalistilor Ionut Dragomir si Arman Karamian si spune ca asteapta la Pandurii inca trei jucatori. Hizo a mentionat ca orice jucator care poate aduce un plus la echipa este binevenit.


„Ma intereseaza fotbalistii care sa fie valoric peste cei pe care ii avem, sa aiba experienta in Divizia A, sa pot sa imbunatatesc jocul, sa pot sa-l dezvolt asa cum gândesc eu. Sigur, nu putem sa luam jucatorii pe care ni-i dorim, aduc jucatorii pe care ii pot lua, dar care sa ma ajute. Deocamdata, doua transferuri sunt sigure, Dragomir si Karamian, si mai am in vedere doua-trei“, a afirmat tehnicianul târgujienilor.


Interesul „pandurilor“ fata de Gane si Sava a fost confirmat de Hizo, care asteapta un raspuns de la cei doi in aceasta saptamâna. Jerry Gane are ragaz pâna joi seara sa-si exprime pozitia, iar Marius Sava pâna pe 12 ianuarie, dupa ce se va consulta cu Gigi Netoiu. Alt fotbalist de care este interesat Viorel Hizo este Dan Iurisniti (FC Vaslui), dar „Dulaul“ nu a dorit sa comenteze nimic la adresa acestui posibil transfer. Rezolvarea transferurilor stelistilor sau rapidistilor sunt in sarcina presedintelui Marin Condescu, care va negocia azi, in Bucuresti, cu sefii respectivelor cluburi si cu jucatorii doriti.


Cine nu rezista pleaca


„Jucatorii care nu pot sa treaca peste perioada asta de pregatire nu vor mai face parte din lot“, a avertizat antrenorul Viorel Hizo la primul antrenament al anului. Vizati, se pare, sunt Arcanu si C. Popescu, care nu au evoluat nici un minut pentru gorjeni in turul campionatului din cauza accidentarilor repetate.


Lotul pe care Pandurii il va deplasa luni, in cantonamentul montan de la Rânca, va cuprinde 21 de jucatori de câmp si trei portari. Cum la reunire au fost prezenti 25 de fotbalisti, fara sa punem la socoteala absentele lui Bogoi si Armel, Hizo va renunta la unii dintre acestia inainte de catonamentul montan. „Disponibilizarile“ din acest an vor fi cu siguranta din rândurile jucatorilor de câmp, pentru ca postul de portar este acoperit de Pustinjakovic, Balaet si Pândaru. Orice nou transfer la Pandurii in acest moment va atrage dupa sine renuntarea la unii dintre „panduri“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS