15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRaducanu nu mai vrea sa fie prost

Raducanu nu mai vrea sa fie prost

Fostul stelist l-a catalogat pe tehnicianul lui FC Vaslui ca unul dintre cei mai slabi din tara si, drept rasplata, a fost trimis sa joace la „satelitul“ FCM Husi. 


Fostul atacant al Arminiei Bielefeld si al lui Espanyol Barcelona, Claudiu Raducanu, nu va mai juca din retur la FC Vaslui. Fotbalistul craiovean a intrat in gura antrenorului sau, Mircea Rednic, dupa evolutiile slabe din prima parte a campionatului, când a marcat „doar o jumatate de gol“, „Puriul“ decizând ca Raducanu sa se pregateasca la „satelitul“ FCM Husi.


Ruptura dintre cei doi s-a produs definitiv dupa ce vârful oltean l-a criticat vehement pe Rednic, considerându-l un antrenor foarte slab, iar acesta l-a anuntat ca nu-l mai primeste la echipa. „Mircea Rednic este un om disperat care incearca prin orice mijloace sa ma dea afara. Nu plec. Nu mai suport sa fiu tratat ca un prost. Rednic s-a enervat ca am salariul mai mare decât el. Ar trebui sa-i fie rusine, pentru ca este printre cei mai slabi antrenori din România“, a spus fostul jucator al Stelei si Extensivului.


Replica „Puriului“ a venit prompt: „Decizia in privinta lui Claudiu Raducanu este definitiva. Cât timp sunt la Vaslui, nu va mai fi in lotul primei echipe. Poate sa mearga sa se pregateasca la satelitul FCM Husi, sa joace acolo, cu mine nu mai are ce discuta“.


Rednic a mai precizat ca Raducanu este liber de contract doar in momentul in care isi va gasi o formatie care sa achite clauza de reziliere, in valoare de 124.500 de dolari. Alti fotbalisti de la FC Vaslui la care s-a renuntat sunt Tarce, Torok si Iurisniti, ultimul fiind dorit atât de Poli Iasi, cât si de CFR Cluj.


Rednic l-ar vrea pe Florentin Petre


In incercarea de a scapa echipa FC Vaslui de la retrogradare, tehnicianul Mircea Rednic a pornit o noua campanie de achizitii pentru retur. „Puriul“ a precizat ca gruparea moldava incearca transferul mai multor jucatori, atât din tara, cât si din strainatate.


„Saptamâna aceasta sunt asteptati un mijlocas ofensiv nigerian, un atacant din Camerun si doi jucatori sârbi, un atacant si un mijlocas de banda. Nu putem da nume, dar sunt jucatori care au evoluat atât la echipele nationale de tineret, cât si la primele reprezentative“, a spus Rednic.


Acesta a mentionat ca si-l doreste la echipa si pe Florentin Petre, dar nu crede ca Dinamo ii va permite jucatorului un transfer in tara. „Mi l-as dori mult pe Florentin Petre, insa nu cred ca Dinamo il va lasa sa vina la Vaslui sau la alta formatie din Divizia A. Adrian Porumboiu mai duce tratative in acest sens cu omologii dinamovisti“, a afirmat Rednic.


Tehnicianul a mai spus ca tratativele cu Bogdan Stelea continua, dar exista si alte variante in cazul in care transferul nu se va concretiza. „Suntem in tratative cu Stelea, pe care mi l-as dori foarte mult. In cazul in care transferul esueaza, ne vom indrepta atentia spre portari din Rusia. Pe Ziyati il asteptam sa vina sa semneze contractul. Eu imi doresc un lot de 24 de jucatori de câmp si trei portari“, a incheiat Mircea Rednic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII