17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRennes si Nantes, in saisprezecimi

Rennes si Nantes, in saisprezecimi

Formatia antrenata de Ladislau Bölöni, Rennes, a invins sâmbata seara, la Ajaccio, intr-un meci din cadrul „32-imilor“ de finala ale Cupei Frantei, cu scorul de 3-2, echipa Corte, din campionatul de amatori, si s-a calificat in „16-imile“ competitiei. Pentru Rennes au inscris Bourillon (’52) si Sow (’83, ’85), in timp ce golurile invinsilor au fost reusite de D. Fonseca (’10, ’55).


In Cupa Frantei isi continua parcursul si FC Nantes, echipa lui Claudiu Keseru ajungând in saisprezecimi dupa ce a trecut cu 2-1, pe teren propriu, de Valenciennes, o formatie din liga a doua. Keseru a fost titular si a evoluat pâna in minutul 90, când a fost inlocuit cu mijlocasul Bocundji Ca.


In schimb, sase echipe din Ligue 1 au fost eliminate sâmbata seara, in faza „32-imilor“ Cupei Frantei. Cele mai mari surprize le-au produs echipele de amatori Lyon-La-Duchere si Calais, care au lasat pe dinafara formatiile Toulouse, respectiv Troyes. Celelalte echipe din primul esalon care au pierdut sunt Nice, invinsa de echipa din liga a doua Brest, Le Mans, Nancy si Saint-Etienne, ultimele trei fiind eliminate de alte grupari din prima divizie, Lens, Strasbourg, respectiv Lille.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS