Acasă Sport „Plec oriunde, vreau sa joc!“

„Plec oriunde, vreau sa joc!“

Dragos Vulpescu intentioneaza sa paraseasca Universitatea, preferând un imprumut la divizionara C Oltul Slatina, echipa cu care s-a pregatit in vara trecuta. 


– Pentru noul an ti-ai propus sa-l detronezi pe Mircea Bornescu?


– Da, de Revelion mi-am pus aceasta dorinta, dar dupa aceea am constientizat ca este imposibil, pentru ca este un portar mult mai valoros. Am meditat asupra viitorului meu la Universitatea si, dupa mai multe discutii cu familia, am decis ca ar fi mai bine sa plec.


– Te desparti de Universitatea?


– Da. De fapt sunt ca si plecat. Saptamâna viitoare voi primi actele. Vreau sa joc, pentru ca risc sa ma plafonez daca ramân si apar numai la „satelit“. Am avut câteva oferte si am hotarât sa ma intorc la Oltul Slatina, echipa cu care m-am antrenat toata vara trecuta.


– Pleci sub forma de imprumut?


– Mai am mult din contractul cu Universitatea, deci nu se pune problema unui transfer definitiv, pentru ca noua conducere spera sa poata conta pe mine intr-o buna zi. Voi fi imprumutat pe un an si jumatate, insa, daca voi avea evolutii foarte bune, nu este exclus sa revin mai devreme.


„M-am saturat sa fac rocada cu Lung jr.“


– Au existat divergente intre tine si conducerea clubului?


– Nici vorba de divergente, totul a fost in regula. Am discutat cu oficialii clubului, le-am explicat ca trebuie sa joc pentru a creste in valoare, m-au inteles si mi-au promis ca imi vor da actele zilele urmatoare.


– Dar ai varianta sa aperi la „satelit“, de ce pleci la o echipa din acelasi esalon?


– Este adevarat ca pot apara la Primavara, dar m-am cam saturat sa fac rocada cu Silviu Lung junior in fiecare etapa. In plus, nu avem nici un obiectiv. Oltul Slatina este o echipa care incearca sa promoveze si ma tenteaza acest lucru, are jucatori valorosi si cred ca ma pot remarca mai usor de acolo.


– Nu o sa regreti, in cazul in care Universitatea promoveaza, ca nu te numeri printre cei care au realizat acest lucru?


– Sunt constient ca o sa regret. Si sper sa regret, dar in momentul de fata consider ca am luat o decizie foarte buna, de viitor, iar când o sa revin la Craiova o sa ma revansez fata de suporteri. Oricum, o sa urmaresc cu mare interes parcursul Universitatii, echipa mea de suflet, si o sa ma rog sa câstige in fiecare partida.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version