Acasă Sport „Ce câstigam daca ii dadeam voturile lui Gica Popescu si retrogradam?“

„Ce câstigam daca ii dadeam voturile lui Gica Popescu si retrogradam?“

Presedintele „pandurilor“ recunoaste ca a gândit „sanatos“ la alegerile de la FRF, când a decis sa-l sprijine pe Mircea Sandu. 


Marin Condescu a fost considerat „omul cheie“ al alegerilor FRF din luna noiembrie anul trecut. Cele 50 de voturi ale echipelor mineresti controlate de sindicatul pe care acesta il conduce au fost dirijate spre Mircea Sandu. Marin Condescu admite ca a decis sa voteze continuitatea pentru a putea sa-si atinga mai usor obiectivul, acela de a salva echipa de la retrogradare. „Nasul“ a primit 187 de voturi in noiembrie, fata de numai 102 câte a avut Gica Popescu. La un simplu calcul aritmetic se poate observa ca, daca Marin Condescu si-ar fi intors fata catre Popescu, acesta din urma ar fi fost cel fericit dupa alegeri. La doua luni dupa reconfirmarea lui Mircea Sandu in fruntea FRF, Condescu a recunoscut ca a gândit „sanatos“ atunci când l-a sprijinit pe Mircea Sandu. „Este normal sa se faca speculatii. Indiferent pe cine am fi votat, tot ar fi existat vociferari. Intreb insa, ce câstigam daca ii dadeam voturile lui Gica Poescu si retrogradam? Pentru mine este important sa facem treaba buna aici la Târgu Jiu“, a declarat Condescu.


„Vor pica Otelul si FCM Bacau“


Presedintele gorjenilor este convins ca nu va retrograda in acest sezon, dar spune ca se bazeaza pe forta lotului, care a fost intarit in acest sezon, si pe valoarea antrenorului Hizo, pe care il considera „antrenorul momentului in România“, pentru ca a reusit sa duca Pandurii pe locul 12, dupa ce gorjenii au stationat mult timp in coada clasamentului. „Pandurii nu va retrograda in acest an. Sunt sigur de asta. Parerea mea este ca in acest sezon vor pica Otelul, care nu are echipa, si FCM Bacau, club care se confrunta cu anumite probleme de ordin intern“, a mai spus Condescu, fiind convins ca vor scapa de la mazilire si celelalte doua echipe venite anul trecut din Divizia B, Jiul Petrosani si FC Vaslui.


Vrea Oltenia unita


Condescu a incercat sa mearga si mai departe cu „profetiile“, spunând ca vede Universitatea Craiova si CSM Râmnicu Vâlcea in Divizia A la anul. „Ar fi extraordinar sa avem trei echipe din Oltenia in prima divizie“, spune „ortacul sef“, chiar daca nu a uitat inca faptul ca asta-vara s-a certat la cutite cu Mititelu, patronul Stiintei. Mai-marele Pandurilor spune insa ca nu-i poarta pica lui Mititelu: „S-a suparat aiurea asta-vara pentru ca n-am vrut sa mut Pandurii la Craiova. Probabil, acum, a inteles si el ca ar fi fost o greseala si orice om normal ar fi procedat ca mine. Nu puteam sa mut echipa de la Târgu Jiu la Craiova, pentru ca nici suporterii craioveni nu ar fi fost impacati cu ideea si nici eu nu mai aveam trai cu suporterii gorjeni“.


La brat cu Sorin Cirtu


Pandurii Târgu Jiu va efectua in luna februarie un turneu de pregatire in Cipru, turneu la care si-au anuntat participarea mai multe echipe din România. Pentru a economisi bani, oficialii Pandurilor s-au pus de acord sa se „cupleze“ cu FC Arges, echipa care, de asemenea, va merge in aceasta iarna in Insula Afroditei. „Mergând impreuna cu cei de la FC Arges in Cipru scutim cam patru-cinci mii de dolari, bani pe care putem sa-i folosim in alte scopuri“, a dezvaluit Condescu.

Exit mobile version