11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportOferte din Elvetia, Coreea si... din Gorj

Oferte din Elvetia, Coreea si… din Gorj

Atacantul oltean s-a aflat ieri dupa-amiaza la Târgu Jiu si le-a promis oficialilor divizionarei A gorjene ca va veni la echipa daca pâna miercuri seara nu va da curs unei oferte din strainatate. 


Dupa ce a parasit Craiova (1997), Ionel Tersinio Gane a evoluat in Spania, urmând apoi Dinamo, Elvetia, Universitatea, China, Rapid si, ultima oara, Germania, la VfL Bochum 1848. In Divizia A, a adunat pâna anul trecut 176 de meciuri, marcând 48 de goluri. La sfârsitul anului trecut, Gane si-a reziliat contractul cu Bochum, fiind acum liber de contract. Conform site-ul clubului din Germania, in turul acestei editii de campionat Jerry a jucat doar intr-un meci oficial, timp de 12 minute.


„Nu este nimic concret cu Pandurii“


Aflat ieri-dimineata in Craiova, Gane a afirmat: „ La VfL Bochum am avut parte de ghinion. M-am accidentat la inceputul sezonului, entorsa de glezna, iar apoi nu am mai prins unsprezecele de baza, fiind mai mult rezerva. Echipa a mers bine, a avut rezultate si astfel turul a fost incheiat pe locul doi. La sfârsitul turului, pe cale amiabila, am reziliat contractul cu VfL Bochum“.


Despre zvonul potrivit caruia ar fi fost contactat de Pandurii Târgu Jiu, Gane a spus: „Este adevarat ca am purtat o discutie telefonica cu vicepresedintele Temelescu, atât doar. Iar presa a scris ca as fi si semnat cu Pandurii! N-am vorbit nimic concret, urmeaza ca in urmatoarele zile sa ne intâlnim. Trebuie sa recunosc ca mai astept si câteva raspunsuri din Elvetia si Coreea. In cazul in care ofertele din strainatate nu se concretizeaza, atunci mi-as dori o reintoarcere in România. Acum nu este nimic concret cu Pandurii“.


S-a intâlnit cu Hizo


Jerry Gane a ajuns insa ieri dupa-amiaza la Târgu Jiu si a purtat discutii cu „vicele“ Temelescu si cu antrenorul Viorel Hizo, promitând ca, daca va decide sa revina in campionatul intern, o va face doar la Pandurii. Gane i-a anuntat pe oficialii gorjeni ca asteapta pâna miercuri seara o oferta din strainatate, iar, daca aceasta nu se va concretiza, joi se va prezenta la antrenamentele divizionarei A oltene. Conform spuselor lui Viorel Temelescu, atacatul craiovean va semna cu Pandurii un contract pe un an si jumatate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS