12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportA plouat cu goluri

A plouat cu goluri

Runda a patra, consumata ieri in fata unui public numeros, a fost presarata din plin cu executii fine, multe reusite si, nu in ultimul rând, victorii clare.


Chiar in meciul de debut, divizionara D Gaz Metan Pielesti a administrat un neverosimil 12-1 celor de la Real XXM, scorul final fiind elocvent in privinta ostilitatilor din teren. De asemenea, alta partida in care a „plouat“ cu goluri a fost cea dintre lidera fotbalului judetean Avântul Isalnita si divizionara C Petrom Chimia, tabela fiind „inghetata“ la scorul de 3-10.


Iata si rezultatele celorlalte partide din etapa a IV-a: Recolta Ostroveni – CS Armata x-x, FC Caracal – Stiinta „U“ Craiova x-x, CFR Petrolul – Energoconstructia x-x, Tudival – Barcelona x-x.


Astazi, de la ora 13.00, va avea loc runda a V-a (ultima din faza grupelor), dupa urmatorul program: CS Armata – Avântul Isalnita, Petrom Chimia – Tudival, Stiinta „U“ Craiova – Real XXM, Gaz Metan Pielesti – CFR Petrolul, Energocontructia – FC Caracal, Barcelona – Recolta Ostroveni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS