17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBeldeanu sau Donose, la Primavara

Beldeanu sau Donose, la Primavara

Nemultumiti de randamentul „satelitului“ in prima parte a campionatului, oficialii Universitatii intentioneaza sa intareasca divizionara C cu un antrenor cu o experienta vasta.


Desi conducerea clubului alb-albastru sustinea ca ultima schimbare, din acest sezon, a fost dizolvarea departamentului de marketing, se pare ca lucrurile nu vor ramâne asa. Realizarile „satelitului“ in prima parte a campionatului nu au fost tocmai roz, Primavara ocupând antepenultimul loc in clasamentul seriei a V-a a Diviziei C, fapt care l-a deranjat pe finantatorul Universitatii. Adrian Mititelu a spus ca, la venirea lui Ovidiu Stinga din Olanda, preconizata pe 14 ianuarie, se va face o noua evaluare a situatiei si jucatorii care nu au avut un randament ridicat la „satelit“ vor fi imprumutati.


„Când o sa vina Stinga din Olanda vom face o «radiografie» completa a turului de campionat. Ma nemultumeste locul din clasament, dar, tinând cont ca echipa a fost facuta in graba, nu disper, pentru ca mai este destul timp la dispozitie pentru ca lucrurile sa fie puse la punct. Avem peste 40 de juniori de perspectiva carora le-am oferit sansa de a se afirma, dar, din pacate, nu toti s-au ridicat la nivelul asteptarilor. Poate si din cauza ca sunt prea tineri. Majoritatea au 15-16 ani si nu se gândesc decât la echipa mare, ceea ce nu este normal, pentru ca uita de obligatiile pe care le au“, a afirmat patronul Universitatii. Acesta a mai marturisit ca este agasat de parintii juniorilor, in ceea ce priveste saltul la echipa mare.


Bita nu este in pericol


Chestionat in legatura cu o posibila despartire de actualul „principal“ al Primaverii, finantatorul craiovean a declarat ca George Bita nu va „sari din schema“ in returul campionatului. Mititelu a admis insa ca staff-ul tehnic al divizionarei C va suporta câteva modificari, in calcul fiind numirea lui Costica Donose sau Aurica Beldeanu in functia de director tehnic sau antrenor principal, Bita urmând sa se multumeasca in cel mai rau caz cu titulatura de „secund“.


„Nu se va renunta la George Bita, dar va primi ajutor de la cineva cu mare experienta. O sa-l numim pe Aurica Beldeanu sau pe Costica Donose principal, sau director tehnic, iar el o sa ramâna secund“, a spus Mititelu. „Oricum, am vorbit cu un tehnician de valoare si, din vara, lucrurile se vor schimba radical, pentru ca obiectivul de anul viitor este promovarea in Divizia B“, a completat patronul Stiintei, afirmând ca nu a renuntat la varianta Ghiocelul, echipa care va evolua in Divizia C incepând de anul viitor.


Campania de achizitii a luat sfârsit


In incercarea de a crea concurenta pe posturi, Ovidiu Stinga a intocmit la finalul turului o lista cu compartimentele deficitare, jucatorii doriti având „obligatia“ de a prezenta destule veleitati fotbalistice. Si oficialii gruparii au reusit sa inroleze cinci jucatori, trei atacanti (Florin Costea, Alexandru Costea si Michael Baird), un fundas central (Karl Dodd) si un mijlocas (Ryan Lee Clarke). Cu toate ca lista „cumparaturilor“ era mai mare initial, finantatorul Universitatii a recunoscut ca nu va mai fi cooptat nimeni in lotul alb-albastru.


„Campania de achizitii s-a incheiat in proportie de 99 la suta. Mai sunt in discutii cu un jucator de certa valoare, dar mai mult ca sigur nu se va realiza transferul. Ne bazam pe ce avem“, a afirmat Mititelu, convins ca actualul lot este suficient de valoros.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII