11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMihai Dina, in pregatiri cu PSV

Mihai Dina, in pregatiri cu PSV

Atacantul Stiintei se va alatura de astazi grupului de olteni din „Tara lalelelor“, in cele zece zile de pribegie având „misiunea“ de a se recupera fizic dupa interventia chirurgicala suferita in urma cu o luna. 


Chiar daca s-a accidentat foarte grav si a absentat o buna perioada de timp, pe când evolua la FC Caracal, Mihai Dina a revenit in forta, devenind golgheterul Universitatii in turul de campionat, cu patru reusite, intrând repede pe sub pielea suporterilor si a oficialilor olteni. La finele primei parti a sezonului, atacantul de 20 de ani a fost nevoit sa se supuna unei noi interventii chirurgicale, de data aceasta pentru a elimina tija din genunchi.


Profitând de colaborarea pe care a initiat-o Ovidiu Stinga intre Universitatea si PSV Eindhoven, oficialii gruparii din Banie au decis ca Mihai Dina sa efectueze recuperarea fizica in Olanda, sub comanda lui Guus Hiddink. Dina a innoptat ieri-seara in Bucuresti, iar astazi va decola de pe Aeroportul Otopeni, urmând ca in „Tara Lalelelor“ sa fie asteptat de Ovidiu Stinga si de coechipierul sau Roy Covalenco.


Nu va ramâne la Eindhoven


Mihai Dina va intra in „pâine“ mai devreme decât colegii sai, perioada pe care o va petrece in curtea campioanei Olandei insemnând, in cea mai mare parte, pregatire fizica. Chiar daca pregatirile vor decurge foarte bine, iar Guus Hiddink va fi impresionat de potentialul atacantului craiovean, Mihai Dina nu va parasi Universitatea.


La fel ca in „cazul Andrei Ionescu“, golgheterul alb-albastrilor nu poate fi inrolat de PSV Eindhoven decât in vara, pentru ca lotul batav detine prea multi jucatori straini si nu ii poate utiliza. In plus, nici patronul Universitatii nu agreeaza o pierdere atât de mare, indiferent de oferta financiara, deoarece perioada de transferari este foarte scurta si risca sa nu-i poata gasi inlocuitorul, obiectivul putând fi astfel compromis.


Atacantul Universitatii va reveni din Olanda, alaturi de Roy Covalenco si Ovidiu Stinga, pe 14 ianuarie, si asta pentru ca, doua zile mai târziu, este programata reunirea lotului si reluarea pregatirilor in vederea returului de campionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS