12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMichael Baird intârzie o luna

Michael Baird intârzie o luna

Oficialii Universitatii Craiova au anuntat ieri ca atacantul australian Michale Baird va ajunge abia pe 14 februarie la Craiova, din cauza unor probleme pe care le are la echipa sa de club. „Este adevarat ca Baird va ajunge la mijlocul lunii februarie in Banie deoarece asa a fost intelegerea cu clubul sau. Are meci pe 12 februarie si am hotarât sa-l lasam sa incheie campionatul si abia apoi sa se prezinte la Universitatea“, a confirmat Adrian Mititelu, patronul Stiintei.


In aceste conditii, Baird, unul dintre australienii in care mai marii Universitatii isi pusesera mari sperante, va rata pregatirea de iarna impusa de antrenorul Ovidiu Stinga. In schimb, sub comanda tehnicianului oltean se vor antrena mijlocasul Ryan Lee Clarke si fundasul Karl Dodd, tot de origine australiana. Acestia, dar si vâlceanul Florin Costea, vor fi prezentati la mijlocul lunii ianuarie intr-o conferinta de presa care va avea loc la sediul clubului.


Fara cantonament la munte


In ceea ce priveste programul de pregatire, Stinga a decis sa renunte la cantonamentul montan si sa lungeasca sederea in Cipru pentru trei saptamâni. Dupa reunire, care este programata pe 15 ianuarie, echipa se va pregati o saptamâna la Craiova, urmând un program de reacomodare la efort. Va urma apoi un stagiu de 21 de zile in Cipru. In Insula Afroditei, craiovenii isi vor continua pregatirea fizica pentru inca opt zile, dupa care va urma un program de meciuri amicale. Oficialii olteni au anuntat ca au fost perfectate deja cinci meciuri de verificare cu echipe din România, Bulgaria si Polonia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS