17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024

Debut cu surprize

Prima competitie sportiva a noului an in Banie a adunat un public numeros, avid de fotbal, spectacolul oferit de cele 12 combatante multumindu-i pe spectatori.


Ieri, in Sala Sporturilor din Valea Vlaicii, a debutat cea de-a treia editie a Memorialului „Florin Berceanu“, costurile acesteia ridicându-se la peste 20 de mii de euro. Cele 12 echipe inscrise in competitie au oferit, asa cum era de asteptat, un spectacol inedit, atât numarul reusitelor, cât si modul de desfasurare a ostilitatilor din teren tinând in tensiune numerosul public.


In meciul de deschidere, Tudival, grupare care evolueza in prima liga a campionatului judetean de futsal, s-a impus cu scorul de 4-2 (2-0) in fata celor de la Avântul Isalnita, reusitele fiind trecute in contul lui Dragos Arnautu, Ovidiu Relea, Mirel Bazavan si Cosmin Prica, replica liderului din Divizia D venind de la Robert Chirita si Ionut Preda.


Intrecerea nu a fost lipsita nici de surprize, prima consemnata fiind infrângerea categorica suferita de divizionara B FC Caracal in fata celor de la Gaz Metan Pielesti, cu scorul de 2-5 (0-3). Pentru echipa pregatita de Nae Ungureanu au punctat Cosmin Fruntelata si Costel Vodita, in timp ce divizionara D si-a apropiat victoria gratie lui Elvis Cocosila (3 goluri) si Ionica Borcos (2 goluri).


Iata si rezultatele celorlalte meciuri programate ieri, in prima etapa: Recolta Ostroveni – Petrom Chimia 4-7, CFR Petrolul – Real XXM 2-3, Energoconstructia – FC Stiinta „U“ Craiova 5-1, Barcelona – CS Armata 5-3. Astazi, cu incepere de la ora 13.00, vor avea loc urmatoarele partide: Stiinta „U“ Craiova – CFR Petrolul, Avântul Isalnita – Recolta Ostroveni, Real XXM – FC Caracal, CS Armata – Tudival, Gaz Metan Pielesti – Energoconstructia, Petrom Chimia – Barcelona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS