13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSchumacher, play-makerul dorit de Hizo

Schumacher, play-makerul dorit de Hizo

„Schumi“ este principala tinta a antrenorului Viorel Hizo in aceasta iarna, „Dulaul“ sperând sa-l convinga sa joace la Pandurii din retur si sa-l ajute sa scape echipa de la retrogradare.


Constantin Schumacher, fotbalistul care a evoluat la Universitatea Craiova in sezonul trecut, a fost aproape de un transfer la Pandurii Târgu Jiu inca din vara, dar antrenorul de atunci al gorjenilor, Emil Sandoi, a spus ca nu are nevoie de serviciile sale. Schumacher a ales sa joace in campionatul Ucrainei, iar in prezent Hizo incearca sa-l convinga sa vina la Pandurii. Tehnicianul „pandurilor“ a tinut permanent legatura cu jucatorul, iar acum este momentul ca promisiunile lui Schumacher sa fie concretizate intr-un transfer la gruparea gorjeana. „Dulaul“ a declarat in mai multe rânduri ca are nevoie de un mijlocas coordonator, iar Schumacher este fotbalistul de care are nevoie la Pandurii.


„Avem nevoie de un numar zece, un play-maker care sa ia decizii in timpul jocului, sa schimbe directia de atac si care sa fie liderul din teren. Avem nevoie de un jucator care sa impuna respect in vestiar, care sa se impuna prin profesionalism si care sa ii poata determina si pe ceilalti sa faca ce face el“, a afirmat Hizo.


Antrenorul oltenilor cunoaste foarte bine calitatile fotbalistice ale lui Schumacher, pe care l-a avut elev la Rapid. In atentia „pandurilor“ mai este si mijlocasul la inchidere sârb care a fost testat in amicalul cu Jiul Petrosani, Vojislav Vronjkovic, acesta fiind in ultimele sase luni de contract cu Oblic Belgrad.


Prima optiune pentru Litu si Simion


Pe lista posibilelor achizitii la Pandurii se mai afla si cei doi atacanti stelisti, Alin Litu si Valentin Simion. Presedintele „pandurilor“, Marin Condescu, a afirmat ca echipa sa are prima optiune pentru transferul celor doi.


„Am discutat cu Gigi Becali si mi-a promis ca ma va ajuta cu jucatorii care nu intra in vederile antrenorului Protasov. Litu si Simion sunt singurele nume certe pe care le vom aduce de la Steaua“, a dezvaluit Condescu. Ramâne de vazut daca antrenorul Viorel Hizo isi va da acceptul pentru achizitionarea celor doi stelisti, având in vedere lipsa lor de experienta.


„Dulaul“ isi sacrifica vacanta de iarna incercând sa-si intareasca posturile deficitare la echipa. „Vacanta mea este pe alergatura, fiindca trebuie sa vad ce jucatori as putea lua“, a spus Hizo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS