24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTibi Lung si Buca la FC Caracal

Tibi Lung si Buca la FC Caracal

Oficialii clubului FC Caracal au ajuns la un acord cu Marin Condescu pentru a-i transfera pe Tibi Lung si Catalin Buca.


„Ne-am inteles cu presedintele Condescu de la Pandurii, echipa la care sunt legitimati cei doi, pentru un imprumut pâna la vara. Urmeaza ca in aceste zile sa ne vedem cu jucatorii pentru a stabili salariile lor si apoi sa semnam actele“, a declarat ieri Jean Nitulescu, presedintele executiv al gruparii din Caracal.


Tibi Lung, ca si Buca, fusese trimis initial la Minerul Motru, acolo unde antreneaza tatal sau, Silviu Lung, dar, pentru ca motrenii aveau inca un portar bun pentru Divizia B, s-a hotarât ca Lung jr. sa mearga la FC Caracal, echipa descoperita pe acest post.


Ieri, oficialii caracaleni au avut o ultima intâlnire cu jucatorii pe acest an, platindu-le restantele financiare si anuntând jucatorii la care se va renunta.


Ungureanu evita Stiinta


In ceea ce priveste achizitiile, Nitulescu a anuntat ca, in afara de Tibi Lung si Buca, se poarta discutii pentru inca trei jucatori, un atacant si doi mijlocasi, dar numele acestora vor fi anuntate dupa ce se vor semna actele.


Trupa lui Nae Ungureanu a luat de ieri vacanta, urmând sa se reuneasca pe 10 ianuarie. Pe 16 ianuarie, FC Caracal va pleca la Baile Govora, pentru un stagiu de pregatire de opt zile, apoi va intra in focul amicalelor.


„Avem programate 14 meciuri de pregatire, cu echipe din zona Olteniei, si nu numai“, a anuntat presedintele Nitulescu. Acesta a dezvaluit ca printre viitoarele adversare ale Caracalului nu se numara si Stiinta, având si o explicatie: „Jucam in etapa a doua a turului cu Universitatea Craiova si de aceea evitam sa ne intâlnim in amicale“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS