10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea, victorioasa!

Universitatea, victorioasa!

Urmare unei cereri de revizuire depusa de Universitatea, controversatul caz „Chivu“ a fost ieri reanalizat de Comisia pentru Statutul Jucatorului, care a constatat ca noile documente depuse de olteni ar da dreptate Stiintei.


Este vorba de contractul de cesiune semnat in 15 noiembrie 2002 de conducatorii celor doua cluburi, CSM Resita si Universitatea, contract in baza caruia Dinel Staicu a incasat 206.800 de euro din transferul lui Chivu la AS Roma. CSM Resita a sustinut ca Dinel Staicu nu mai avea la acea data, 15 noiembrie, nici o calitate la acest club, deoarece el si-a dat demisia pe 29 octombrie 2002.


Secretarul clubului din Resita, Robert Benzik, a afirmat ieri, dupa noua decizie a CSJ: „Comisia pentru Statutul Jucatorului a constatat astazi valabilitatea contractului de cesiune din 15 noiembrie 2002, prin care Universitatea primeste toate drepturile banesti in cazul transferului jucatorului Chivu. CSJ zice acum ca schimbarea din functie a lui Staicu de pe 29 octombrie nu mai poate fi retinuta, deoarece nu s-a precizat si data când aceasta demisie a lui Staicu din functia de presedinte a CSM Resita isi produce efectul. Mai scrie in aceasta decizie de astazi (ieri, n.r.) ca mi se respinge cererea mea, desi eu, CSM Resita, n-am facut nici o cerere. Ce sa mai zic? Dupa ce am doua decizii definitive si irevocabile emise de cel mai inalt for fotbalistic, Comisia pentru Recurs Federala, acum se schimba situatia. Asta e… Totul este cusut cu ata alba. Traim in România, ne supunem!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS