24.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportProbleme de lot si financiare pentru Hertha

Probleme de lot si financiare pentru Hertha

Jucatorii Pal Dardai si Dick van Burik, accidentati, nu vor evolua in meciul pe care Hertha Berlin il va sustine astazi in compania Sampdoriei, in etapa a 4-a a grupei C a Cupei UEFA. Clubul german a anuntat ca mijlocasul ungur Dardai a suferit o intindere la antrenamentul de luni. La rândul sau, fundasul olandez Dick van Burik a suferit o comotie cerebrala in meciul cu Borussia Monchengladbach, scor 2-2, disputat duminica, in campionat.


In schimb, antrenorul Falko Gotz si-a prelungit contractul cu Hertha Berlin cu doi ani, pâna in 2008. Gotz, care a fost numit in iulie 2004 antrenor principal la Hertha, pentru o perioada de doi ani, a negociat prelungirea contractului timp de câteva saptamâni, dupa ce a calificat formatia germana in Cupa UEFA.


Hertha cauta investitori


Clubul Hertha Berlin a confirmat starea financiara precara pe care o traverseaza, având datorii de 35,2 milioane de euro, dintre care 17,7 milioane trebuie sa fie rambursate in scurt timp.


Conform directorului financiar al clubului din Berlin, Ingo Schiller, datoriile provin din renovarea arenei „Olympiastadium“ (15 milioane de euro), din lipsa veniturilor cauzata de colapsul imperiului media Kirch (12 milioane de euro) si din investitiile in infrastructura facute in ultimii patru ani (opt milioane de euro).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS