12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Stiri din sport

Futsal. Energo joaca la Resita


Energoconstructia Craiova va intâlni mâine echipa Silvanus Resita. Craiovenii au acumulat pâna acum 22 de puncte si ocupa locul patru in clasament, in timp ce gazdele, cu 27 de puncte, ocupa locul doi. Meciul se anunta dificil pentru craioveni, care au de infruntat o echipa care a cochetat cu primul loc, alcatuita din jucatori valorosi care vor opune o rezistenta pe masura trupei lui Vali Nistoran. (L.C.)


 


Volei (f). Dubla pentru fete


Echipa feminina de volei CS Universitatea Craiova va juca in acest week-end doua partide, ambele in deplasare. Elevele antrenorului Adrian Cotoranu vor intâlni astazi echipa Centrului Olimpic Baia Mare, iar mâine se vor muta la Oradea, unde vor juca in compania echipei locale, LPS. „Speram sa ne intoarcem la Craiova cu doua victorii, pentru a ne mentine pe locul doi si chiar sa profitam de un eventual pas gresit al celor de la CSM Lugoj“, a spus, la plecare, antrenorul Adrian Cotoranu. Acesta nu va putea conta in cele doua meciuri pe Pusa Dina (accidentata) si Andreea Clincea, care a fost lasata sa joace la echipa de juniori. (L.C.)


 


Handbal (m). Energia Pandurii intâlneste „lanterna“


Energia Pandurii Tirgu Jiu intâlneste astazi, de la ora 11.00, in Sala Sporturilor, „lanterna rosie“ a Ligii Nationale, Politehnica Iasi, intr-un joc din cadrul etapei a 11-a. Dupa ce au invins Steaua, handbalistii olteni nu se pot impiedica de ultima clasata si, in cazul unei victorii, asteptate de suporterii gorjeni, ar ramâne pe locul trei in Liga Nationala, dupa HCM Constanta si Dinamo Bucuresti. Acest meci este un bun prilej pentru interul Marian Filip de a-si consolida prima pozitie in topul marcatorilor, iar pentru antrenorul Liviu Andries sa-si ruleze lotul in vederea ultimelor doua etape foarte dificile, cu Uztel si UCM Resita. Partida cu iesenii este condusa de o brigada de arbitri din Bucuresti, Iliescu – Manea. (C.P.)


 


Handbal (m). Universitatea se lupta cu „olimpicii“


Universitatea Petrolul Craiova intâlneste mâine, de la ora 10.30, echipa Olimpic Sighisoara. Partida se va desfasura in Sala Sporturilor din Valea Vlaicii. Craiovenii ocupa in prezent locul cinci, cu zece puncte, in timp ce oaspetii, mai modesti, stationeaza pe locul zece din 12 competitoare, adunând opt puncte. (L.C.)


 


Baschet (m). Craiovenii sunt optimisti


CS Universitatea Craiova va intâlni astazi, de la ora 11.30, formatia Energia Rovinari, in primul meci al returului Diviziei B. In meciul tur, elevii lui Paul Nicolae au pierdut la o diferenta de 13 puncte, dar craiovenii, prin vocea antrenorului, au anuntat ca vor sa razbune acea infrângere. „Mâine (n.r. – azi) vom invinge noi la 25 de puncte diferenta“, a declarat ieri antrenorul Paul Nicolae. Acesta nu se confrunta cu probleme de lot, sperând ca si dupa aceasta etapa echipa sa va ramâne pe locul doi in clasament. (L.C.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS