12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Sa-i bateti bine!

Stiinta are datoria morala de a triumfa in Zavoi, demonstrându-si in acest fel superioritatea chiar in fata publicului vâlcean.


Promovând in acest an in Divizia B, CSM Vâlcea si-a propus doar sa se mentina in cel de-al doilea esalon al tarii, insa, de frica neindeplinirii obiectivului propus, a luptat exemplar si a obtinut foarte multe rezultate laudabile. Acest lucru nu numai ca i-a propulsat, nesperat, pe elevii lui Adrian Furnica in top, dar le-a schimbat si viziunile, visele vâlcenilor fiind legate acum de un nou salt, poate prea mare pentru un nume atât de mic in fotbalul românesc. Si spun asta pentru ca rivalele CSM-ului, pe lânga faptul ca detin niste jucatori cu reale calitati fizice, mai au si o istorie la care actualii componenti ai gazdelor nici macar nu viseaza vreodata.


Cu toate acestea, de la presedintele de club, antrenor si jucatori au pornit o serie de declaratii obraznice la adresa mitului alb-albastru, in ciuda faptului ca fiecare component al clubului vâlcean a murmurat numele Universitatii, s-a bucurat si a suferit atunci când a fost cazul.


Este normal sa-ti aperi interesul, sa privesti spre un viitor stralucit si sa porti „razboaie“ cu cei care te vor doborât, dar poarta-le pe gazon, nu in afara lui. Cine nu si-ar dori doua echipe din Oltenia in Divizia A? Dar promovarea sa fie facuta in ordinea valorii, adica exact din pozitiile actuale ale celor doua oponente de astazi.


Universitatea are datoria morala de a triumfa in Zavoi, demonstrându-si in acest fel superioritatea chiar in fata publicului vâlcean care, cu siguranta, are inima impartita si vrea sa fie partas la un spectacol inedit, in care cel mai bun sa paraseasca terenul cu capul sus.


Daca echipierii Universitatii au fost tacuti in ceea ce priveste razboiul psihologic premergator partidei, astazi acestia sunt obligati de insemnele pe care le poarta in piept sa „vorbeasca“ in teren si sa bifeze o noua victorie care sa le asigure suprematia in clasamentului acestei serii pâna in finalul turului de campionat.


In acest fel, alb-albastrii nu numai ca-i vor multumi pe cei peste o mie de suporteri care vor face deplasarea sau pe ceilalti in numar mult mai mare care vor fi alaturi de ei din fata televizorului, dar vor arata si guralivilor ca au gresit. Universitatea este doar una si trebuie sa dovedeasca acest lucru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII