10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLung vrea punct(e) de la Giurgiu

Lung vrea punct(e) de la Giurgiu

Dunarea Giurgiu – Minerul Motru


• Stadion „Marin Anastasovici“, ora 11.00.


• Formatii probabile:


Dunarea: Cr. Popescu – Fodor, Rusu, Ciocârlan – C. Gheorghe, Cl. Vasile, Scurtu, Cojenel, Peicu – V. Ion, Paun. Antrenor: Marcel Ploae.


Minerul: T. Lung – Naicu, Apostol, Mieila – Patru, Stana, Soo, B. Popescu, Nicoloff – Volocaru, Oprea. Antrenor: Silviu Lung.


• Vor arbitra: A. Ionita – V. Cristea, D. Demetrescu.


• Observatori: N. Pantea, P. Radu.


Fara cinci titulari, Minerul Motru spera sa obtina la Giurgiu macar un punct, chiar daca pe banca tehnica a gazdelor se afla un tehnician familiar gorjenilor. Marcel Ploae a antrenat, in mai multe rânduri, gruparea motreana, unde a lucrat cu majoritatea actualilor componenti. Silviu Lung nu se teme si argumenteaza cu rezultatele din precedentele deplasari.


„Ce daca a antrenat Ploae la Minerul Motru? Si celelalte echipe ne-au urmarit pe casete si nu au reusit sa ne bata“, sustine antrenorul „minerilor“.


Daca Amzucu si Glisca au fost convocati la Pandurii, Minerul Motru nu poate conta nici pe serviciile titularilor, Balan (probleme la aductori), Corcoveanu si A. Popescu, ultimii doi cu probleme medicale vechi. Lung are la dispozitie doar 16 jucatori pentru deplasarea de la Giurgiu, fiind inclus aici si portarul de rezerva.


Minerul Motru nu a mai pierdut un joc din etapa a 8-a, când a fost invinsa, la Ploiesti, de Petrolul, Silviu Lung propunându-si sa nu fie infrânt in ultimele doua etape ale turului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS