10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCinci victorii pentru echipele craiovene

Cinci victorii pentru echipele craiovene

In etapa a noua a campionatului republican de juniori A si B organizat sub tutela FRF, cele opt echipe din Banie angrenate in cele doua competitii au adunat cinci victorii, doua egaluri si o infrângere. Singura perdanta a fost formatia de juniori B a CSJ Stiinta „U“ Craiova, elevii lui Victor Niculescu fiind invinsi pe „Ion Oblemenco II“ de Minerul Motru cu 3-1, golul gazdelor apartinând lui Stoiu. In schimb, colegii lor mai mari, pregatiti de Aurica Beldeanu, s-au impus cu 3-1 in fata „minerilor“, prin reusitele lui Tomescu (2) si Nanu.


Cea mai categorica victorie a obtinut-o echipa de juniori B de la UnivStiinta Fotbal Craiova, 5-0 cu FC Caracal (grupare pentru care evolueaza juniorii de la AJF Dolj). Artizanii succesului trupei lui Dandu Ustabacieff au fost doi tineri fotbalisti de perspectiva, Dragos Firtulescu si Daniel Palcau, ambii reusind câte o dubla, celalalt gol al craiovenilor fiind marcat de Bouleanu. Si juniorii mari de la UnivStiinta au câstigat disputa de pe teren propriu cu omologii de la FC Caracal, scor 3-2, prin reusitele lui M. Ilinca (2) si Argintaru.


Iata si celelalte rezultate ale echipelor craiovene: juniori A: Minerul Lupeni – CSS Universitatea Craiova 1-2, Building Vânju Mare – „U“ FEFS Craiova 1-3; juniori B: Minerul Lupeni – CSS Universitatea 2-2, Building – „U“ FEFS 1-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS