17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLupta pentru puncte cu buzunarele goale

Lupta pentru puncte cu buzunarele goale

Minerul Motru – Juventus Bucuresti


• Stadion „Motru“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


Minerul: T. Lung – Naicu, Balan, Mieila – Patru, B. Popescu, Stana, Soo, Nicoloff – Volocaru, Glisca. Antrenor: S. Lung.


Juventus: Buturuga – Penu, Angheluta, Feleaga – Paunescu, Grigore, Udrea, Tanase, Ciufu – Iordache, Dani. Antrenor: I. Moldovan.


• Vor arbitra: E. Constantinescu – B. Savulescu, G. Stroe.


• Observatori: I. Pircalab, I. Spataru.


Daca Silviu Lung vrea victoria cu orice pret, parte din ramasagul pus cu sine ca nu va pierde nici un meci pâna la finalul turului, nici Ion Moldovan nu este indiferent la cele trei puncte puse in joc si si-a adus echipa la Târgu Jiu inca de joi. Divizionara A Pandurii este implicata indirect in aceasta disputa din esalonul secund, ajutând „satelitul“ cu un atacant, Glisca, si pe bucuresteni cu terenul II pentru antrenament, pe baza reciprocitatii dintre cele doua cluburi. Lung a apreciat gestul lui Glisca de a-i ajuta pe „mineri“. „Un gest frumos al lui Glisca si al celor din Târgu Jiu. Si lui ii prinde bine un meci oficial, având in vedere ca este intrerupt campionatul“, a spus Lung.


Tehnicianul „minerilor“ se teme de jocul cu Juventus si le cere elevilor sai sa se mobilizeze si mai mult pentru a depasi o echipa cu conditii superioare. Cu rate si prime restante, fotbalistii din Motru au primit asigurari ca li se vor achita o parte din bani inaintea jocului.


Din pacate, Silviu Lung nu poate folosi doi jucatori de baza, A. Popescu, indisponibil inca o saptamâna, si juniorul Corcoveanu, cu piciorul in ghips dupa o entorsa suferita la Caracal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS