5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPuneti frâna Daciei!

Puneti frâna Daciei!

Alb-albastrii vor sa-si spele asta-seara pacatele printr-o victorie in fata celor de la Mioveni, care sa-i mentina in fruntea clasamentului


Desi este clasata pe primul loc al seriei B2, echipa de „pusti“ a Craiovei se afla intr-un moment destul de critic, mai ales la capitolul moral. In etapa precedenta, la Sibiu, in fata „lanternei rosii“, oltenii au fost un fel de simbol al neputintei, desi au dominat aproape tot meciul. Ma intreb ce s-a intâmplat cu Universitatea care, in urma cu o luna si jumatate, a invins revelatia turului Diviziei A, CFR Cluj, iar acum n-a reusit sa câstige la Sibiu, acolo unde „pustii“ lui Nae Ungureanu si ai lui Fane Nanu s-au distrat cu ardelenii. La Sibiu, ca si in alte câteva partide, pojghita de maturitate s-a destramat la finalizare, ceea ce astazi, in meciul cu Dacia Mioveni, este interzis!


Criticati de finantator, antrenor, presa si chiar suporterii exigenti, „pustii“ Universitatii au, cum spuneam, un moral destul de scazut, dar ei trebuie in aceasta seara sa-si spele pacatele, bifând cea de-a zecea victorie. Probabil ca semiesecul de la Sibiu le-a schimbat oltenilor, intr-un fel, mentalitatea care, cum bine remarca fostul mare fotbalist al „Craiovei Maxima“, Nae Tilihoi, inca lipseste din „bagajul“ de exprimare al Universitatii.


Ultimul meci fara suporteri


Din pacate, in acest moment de „rascruci“, cum ar zice artistii, Universitatii ii lipseste din mâneca un as foarte important, SUPORTERII. Bornescu si ceilalti trebuie sa suplineasca astazi suspendarea celui de-al 12-lea „titular“ printr-o daruire cu adevarat olteneasca. Dacia Mioveni este o nuca tare in B2, in lotul argesenilor aflându-se câtiva fotbalisti cu nume, aflati si la dispozitia celor de la FC Arges.


Conform celor declarate de presedintele gruparii din Trivale, Viorel Ilinca, 12 jucatori se afla pe lista comuna FC Arges – Dacia Mioveni, intre cele doua cluburi existând un contract de asociere. „Dacia nu este satelitul nostru“, a completat Ilinca. Marincau, Crivac si ceilalti mioveni pot fi rapusi pe „Ion Oblemenco“ prin valoarea intrinseca a echipei noastre, mai ales ca intr-un meci oficial, cel din Cupa României, Universitatea i-a invins la ei acasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS