Acasă Sport Scurte stiri

Scurte stiri

Cupa României. Faza judeteana


Pentru ca nu au avut programate meciuri in Divizia D, AJF Dolj a decis ca echipele Progresul Bailesti – Recolta Ostroveni sa joace sâmbata in Cupa României, faza judeteana. Partida s-a desfasurat pe terenul de la Segarcea, Progresul Bailesti impunându-se la penaltiuri cu scorul de 8-7. Dupa cele 90 de minute de joc, scorul a fost egal, 2-2. Trebuie spus ca la faza judeteana a Cupei României participa obligatoriu divizionarele D si, la cerere, echipele din „Elita“ si „Onoare“. (L.C.)


Volei (m). A patra „corectie“ pentru „U“ Craiova


CS Universitatea Craiova a pierdut sâmbata cel de-al patrulea meci oficial sustinut in acest campionat. De aceasta data, „corectia“ pentru trupa lui Danut Pascu a venit din partea echipei Universitatea Timisoara, care s-a impus cu scorul de 3-2 dupa un meci ce a tinut cu sufletul la gura suporterii din Sala Sporturilor. Dupa partida, antrenorul Pascu a refuzat dialogul cu presa, fiind foarte afectat de situatia in care se gaseste echipa sa. (L.C.)


Handbal (f). Victorie pentru Daewoo


DWAR Craiova a invins la limita, scor 32-31, echipa Stiinta Bacau, ultima clasata in Divizia A. Gruparea pregatita de Gabriel Bircina a revenit surprinzator la cârma jocului, dupa ce la pauza a fost condusa cu scorul de 20-16. Victoria este una asteptata, având in vedere diferenta de valoare dintre cele doua combatante. Pentru gruparea olteana urmeaza insa, in etapa viitoare, un meci dificil, acasa, in compania echipei Activ Ploiesti, formatie clasata pe locul patru. (L.C.)


Handbal (m). Infrângere la mustata pentru „petrolisti“


Universitatea Petrolul Craiova nu a reusit sa treaca in deplasare de HC Delignit Mehedinti, desi jucatorii pregatiti de Sevastian Dobeanu au condus la pauza cu scorul de 18-15. In repriza a doua, gazdele au revenit si au inclinat balanta in favoarea lor, câstigând la un singur gol diferenta (scor 33-32). Etapa viitoare, Universitatea Petrolul Craiova evolueaza pe teren propriu, in compania echipei HC Junior Odorhei. (L.C.)

Exit mobile version