17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGhinion sau prostie?

Ghinion sau prostie?

Levski Sofia – Dinamo 1-0


• Stadion „Gheorghi Asparuhov“, spectatori 18.000.


• A marcat: Angelov ’90+4


Levski: Petkov – Milanov, Topuzakov (’67, S. Angelov), Tomasici, Wagner – Borimirov, Telkiski, Bardon, Eromoigbe – Koprivarov (’67, Iovov), Domovciski (’78, E. Angelov). Antrenor: Stanimir Stoilov.


Dinamo: Gaev – Galamaz, Tamas, Moti, Pulhac – Fl. Petre, Margaritescu, Ad. Cristea, Grigorie (’71, Fl. Bratu) – Zicu, Baltoi. Antrenor: Ioan Andone.


• Cartonase galbene: Tomasic, Bardon / Baltoi (2), Moti, Pulhac, Zicu.


• Cartonas rosu: Baltoi (’61).


• A arbitrat: Nikolay Ivanov (Rusia).


Desi a dominat aproape toata partida cu Levski Sofia, Dinamo s-a vazut ingenuncheata in ultimele secvente ale intilnirii, unicul gol al disputei fiind trecut in contul lui Emil Angelov. Agonia „ciinilor“ a inceput in minutul 61, cind Alexandru Baltoi a vazut cel de-al doilea cartonas galben, si implicit pe cel rosu, dupa ce a avut o intrare foarte tare asupra unui adversar.


Chiar si in zece oameni gruparea din Stefan cel Mare a pus destule probleme defensivei adverse, insa Pulhac si Ianis Zicu s-au dovedit ineficienti, suturile acestora trecind pe linga buturile portii aparate de Petkov. In replica, vecinii de la Dunare au inceput sa apese pe accelerator si prima oportunitate de a deschide scorul a fost irosita de Emil Angelov, care, scapat singur cu Gaev, s-a impiedicat copilareste, mingea poposind in bratele portarului dinamovist. Bulgarii au mai replicat in doua rinduri prin Iovov, in prima faza printr-un sut de la 25 de metri, care i-a demonstrat lui Gaev ca nu are „priza la minge“, si apoi printr-o patrundere fulgeratoare stopata in ultima faza de Cosmin Moti. Defensiva lui Ioan Andone a cedat in ultimele secvente ale intilnirii, cind pasul la ofsaid a fost dejucat de Emil Angelov, al carui sut de la marginea careului de 16 metri a poposit in coltul lung al portii aparate de Gaev.


Din pacate, intilnirea de la Sofia a consemnat noi acte de violente intre suporterii celor doua grupari. Sub influenta bauturilor alcoolice, fanii alb-rosii au devastat o benzinarie, localnicii ripostind cu topoare si tirnacoape, interventia intirziata a politiei bulgare conducind la spitalizarea a cinci ultrasi dinamovisti. Liderii galeriei din Stefan cel Mare sustin ca nu bucurestenii au stat la baza rafuielilor si ca totul a fost premeditat de o factiune a echipei Levski Sofia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS