16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCertitudini si incertitudini

Certitudini si incertitudini

Divizia B este diferita, ca stil de joc, de prima scena fotbalistica, unde se joaca mult mai curat si mai inteligent. In „B“, evolutiile jucatorilor se bazeaza mai mult pe forta si pe intrari dure, majoritatea combatantelor detinind fotbalisti rudimentari. Acest lucru dezavantajeaza „mingicarii“, driblingurile fine facindu-si aparitia destul de rar, pentru ca jucatorii tehnici se aleg in dese rinduri cu traume, accidentari repetate care nu conduc decit la inactivitate.


Asa se face ca si Universitatea se confrunta cu multe probleme medicale, din pacate, destul de serioase. Cea mai grava este reprezentata de accidentarea lui George Ciobanu, atacantul provenit de la FC Caracal avind sanse minime de a mai bifa vreo partida in acest sezon. Problemele sale sint legate de ligamente, un diagnostic clar urmind sa fie luat dupa efectuarea unor analize amanuntite, insa oficialii gruparii alb-albastre sint sceptici in privinta revenirii jucatorului de 23 de ani. Alt caz de inactivitate este cel al lui Laurentiu Preda, mijlocasul Universitatii urmind sa revina in lot abia in returul acestui campionat, ca urmare a dublei fracturi suferite in disputa cu Rapid, din sezonul precedent.


La capitolul reveniri, ii putem nominaliza pe Alex Piturca – a avut probleme cu inghinalii si isi va relua pregatirile in acesta saptamina – si Salih Jaber, a carui contuzie la umar, suferita in meciul cu FC National, s-a opus prezentei sale in teren in partida cu CS Otopeni. Irakianul si-a reluat pregatirile, efectuind aproape toate exercitiile impuse de Stinga, exceptind jocurile scoala, si, cu siguranta, va fi apt pentru meciul de simbata, cu FC Sibiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS