21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportIn sfirsit, victorie pentru Minerul Matasari!

In sfirsit, victorie pentru Minerul Matasari!

Homea si Iovan au semnat prima victorie a Minerului Matasari in aceasta editie de campionat, mentinind in viata speranta salvarii de la retrogradare. Cojocaru, care anuntase ca se retrage, a revenit la sentimente mai bune fata de echipa si a participat activ la acest succes. Oaspetii au terminat jocul in inferioritate numerica, Mamaliga vazind cartonasul rosu in minutul 87, pentru injurii adresate arbitrului. „S-a spart gheata si asteptam evolutii mai bune in jocurile urmatoare“, a declarat directorul sportiv Tanasie Ghimis, care i-a remarcat pe Oprita, Ţugui si Ardeoiu. Laurentiu a acuzat o contractura musculara, devenind indisponibil pentru etapa viitoare.


EMC Rovinari – Soda Ocna Mures 1-0


Gorjenii au deschis scorul repede prin Litoiu, din penalti, si se parea ca fac scor cu ardelenii. Pe fondul ratarilor si unei reprize secunde slabe, EMC Rovinari a cistigat la limita un meci in care adversara nu a pus probleme.


„Nu s-a pus problema invingatoarei, am ratat mult prin Cazacu si Litoiu. Pina la urma am obtinut trei puncte, dar pacat ca am dat trei goluri in deplasare, iar acasa ne multumim sa cistigam la limita“, a spus antrenorul principal Florin Bejinaru.


CSM Sebes – Gilortul Carbunesti 6-2


Fotbalistii de la Gilortul au fost umiliti a doua oara in trei etape cu acelasi scor de tenis, intr-un meci in care nu au contat decit o jumatate de ora. Melita a avut trei ocazii singur cu portarul la 0-0, dar nu a reusit sa fructifice nici una, iar gazdele au punctat de cinci ori consecutiv. Orgoliul oltenilor s-a trezit la 0-5 si Vladut a redus din diferenta cu o dubla. Portarul Ghituica a prins o zi slaba, jumatate din golurile incasate de Gilortul fiind o consecinta a greselilor sale. Veteranul Udrea (40 de ani) a evoluat titular, fiind unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei gorjene.


Celelalte rezultate ale etapei a noua: Inter Petrila – Inter Blaj 1-2, Minerul Uricani – Sparta Medias 1-1, FC Oltchim – Metalul Aiud 5-0, CS Vulcan – Genessis Brezoi 4-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS