9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDanciulescu si Mitu au inscris

Danciulescu si Mitu au inscris

Italia. Formatia Juventus Torino, cu Adrian Mutu pe teren in ultimele 35 de minute, a fost invinsa simbata, in deplasare, cu scorul de 3-1 (3-0), de echipa AC Milan, intr-o partida din etapa a zecea a campionatului Italiei. Mutu a intrat pe teren in minutul 58, in locul lui Mauro Camoranesi. Golurile echipei din Milano au fost inscrise de Seedorf (’14), Kaka (’26) si Pirlo (’45), in timp ce pentru Juventus a inscris Trezeguet (’76).


In Serie B, fundasul Valentin Nastase a fost titular in partida pe care Bologna a terminat-o la egalitate, scor 1-1, pe teren propriu, cu Arezzo, in etapa a 13-a.


Croatia. Dumitru Mitu a inscris golul victoriei pentru Dinamo Zagreb in partida cistigata in deplasare, cu scorul de 1-0, in fata fostei sale formatii, NK Rijeka, in etapa a 14-a din campionatul Croatiei. Mitu a fost titular si a marcat in minutul 37.


Spania. Mijlocasul Constantin Gilca a fost integralist la Almeria, in meciul cistigat pe teren propriu, cu scorul de 5-1, impotriva formatiei Levante, in etapa a zecea din liga secunda a campionatului Spaniei.


Elvetia. FC Zürich, cu Mihai Tararache integralist si fara Iulian Filipescu, suspendat, a invins in deplasare, cu scorul de 6-1, echipa FC Thun, intr-un meci din etapa a 13-a a campionatului Elvetiei.


China. Atacantul român Ionel Danciulescu a inscris un gol pentru Shandong Luneng in partida cistigata ieri, in deplasare, cu scorul de 3-0, in fata formatiei Sichuan Guancheng, in etapa a 25-a a campionatului Chinei. Danciulescu, care a deschis scorul in minutul 39, a ajuns astfel la cota de zece reusite in campionatul Chinei.


Grecia. Antrenorul Ilie Dumitrescu a debutat cu o victorie la conducerea tehnica a formatiei Kallithea, scor 2-0, pe teren propriu, in fata fostei sale echipe, Akratitos Atena, la care evolueaza portarul Bogdan Stelea si mijlocasul Lucian Marinescu, intr-un meci din etapa a opta a campionatului Greciei. Kallithea a obtinut astfel primul succes in actuala editie de campionat si ocupa locul 16, ultimul in clasament, cu patru puncte, unul mai putin decit Akratitos. La Akratitos, Stelea a fost integralist, iar Marinescu a evoluat pina in minutul 71. Ilie Dumitrescu a antrenat formatia Akratitos Atena in perioada iunie – octombrie, dar a demisionat dupa etapa a cincea a campionatului elen, din cauza unui conflict cu presedintele clubului, Stavros Psomiadis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS