11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportArmata vrea in Divizia B

Armata vrea in Divizia B

Presedintele clubului Armata Craiova, Dan Predatu, a anuntat ieri ca gruparea din Valea Fetii va trage la promovare in acest sezon


Armata Craiova – Minerul Mehedinti 2-0


• Stadion „Ion Sulca“, spectatori: 400.


• Au marcat: Mirea ’54, Boroiban ’78


Armata: Ciuca – Dinu, Marinica, Sodoleanu, D. Sandu – Mandea (’76 Bica), Mirea, Chiliman, Radut (’75 Teodosiu) – Turcila, Boroiban. Antrenor: Mugurel Gusatu.


Minerul: S. Banica – Dicu, Dumbrava, Cl. Sandu, Raplea – Petrovici, Rotaru, Stanica (’65 Stanciu), Tiganele (’65 Latea) – Barbulescu (’65 Stefanescu), Boboescu. Antrenor: Vali Tita.


• Au arbitrat: R. Petrescu – R. Ghinguleac, V. Cristea.


O repriza au tremurat suporterii de pe stadionul din Valea Fetii, elevii antrenorului Mugurel Gusatu evoluind slab in debutul intilnirii cu Minerul Mehedinti. Cu o aparare bine organizata, oaspetii, la care evolueaza patru craioveni, portarul Stelian Banica, dar si jucatorii de cimp Sandu, Rotaru si Stanica, s-au blocat bine in defensiva, lasind putine sanse celor de la Armata. Cu toate acestea, formatia din Craiova putea marca in minutul 35, atunci cind Marinica i-a pasat foarte bine pe culoar lui Boroiban, dar atacantul „militar“ a incercat o executie pretentioasa, ramasa fara rezultat pe tabela de marcaj. Scorul egal inregistrat la pauza i-a nemultumit pe oficialii echipei craiovene. Primul care a luat atitudine, dupa antrenorul Gusatu, a fost presedintele Dan Predatu, care a intrat in vestiar pentru a-si impulsiona jucatorii. Dupa timpul de odihna, jocul „militarilor“ s-a schimbat in bine. Acestia au reusit sa deschida scorul in minutul 54, atunci cind Chiliman a centrat de pe partea dreapta si Mirea a inscris cu capul. In minutul 70, Boroiban si juniorul Mandea s-au bilbiit in careul mic, ratind majorarea scorului. Lucru care avea sa se intimple in minutul 78, atunci cind Boroiban si-a spalat toate pacatele, inscriind dupa o executie ciudata, in care prima impresie a fost ca vrea sa centreze, mingea trimisa cu bolta din unghi depasindu-l pe Banica.


Inca un hop cu Building


La meci a fost prezent si Corneliu Andrei Stroe, presedintele de onoare al Armatei, dar si Gheorghe Nedelescu, viceprimar al Craiovei si vicepresedinte al Comisiei de Disciplina a FRF. Aflati la tribuna oficiala, cei doi s-au „marcat“ reciproc tot meciul, la final parasind fericiti arena din Valea Fetii. Multumit era si antrenorul Mugurel Gusatu, care a declarat: „Ma bucur pentru victoria de astazi. Am avut un inceput de meci mai greu si s-a vazut ca sintem o echipa de moral, pentru ca imediat dupa primul gol am dominat jocul si ne-am creat si alte ocazii“, a spus „Gusi“. Pentru prima data de la inceputul campionatului, oficialii clubului Armata au vorbit despre promovarea echipei in Divizia B. „Stiu ca jucatorii vorbeau de mai multa vreme despre promovare. Acum, dupa ce am invins cel mai important adversar din serie, pot spune ca putem spera la mai mult. Vom discuta aceasta problema in Consiliul de Administratie si, daca la sfirsitul turului vom fi tot pe locul intii, vom schimba obiectivul“, a spus presedintele Predatu. Acesta a dezvaluit ca in tur Armata mai are de trecut un singur hop, meciul cu Building Vinju Mare, in celelalte partide plecind cu prima sansa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS