17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIordanescu, la un pas de trofeu

Iordanescu, la un pas de trofeu

Fostul selectioner al României, Anghel Iordanescu, este foarte aproape sa triumfe in Liga Campionilor Asiei. Echipa sa, Al-Ittihad, detinatoarea trofeului, a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul sustinut miercuri in compania formatiei Al Ain, din Emiratele Arabe Unite, in prima mansa a finalei acestei competitii. Al Ain a deschis scorul prin Ali Msarri, in minutul 50, golul egalizator al sauditilor fiind reusit de fostul atacant al lui Inter, Kallon, in minutul 81, din penalti.


„Rezultatul ne avantajeaza, dar asta nu inseamna ca lucrurile s-au incheiat. Mai avem mult de munca in partida retur, pentru a putea cistiga cupa“, a spus Iordanescu la finalul jocului. Generalul s-a declarat multumit de evolutia elevilor sai si a considerat scorul echitabil.


„Dupa parerea mea, a fost un joc bun. S-au inscris doar doua goluri, dar ambele formatii si-au creat numeroase ocazii de a marca si cred ca spectatorii au fost multumiti de spectacolul oferit. Rezultatul este echitabil, deoarece oricare dintre cele doua echipe putea cistiga acest meci si au demonstrat ca merita sa dispute finala“, a adaugat Anghel Iordanescu.


Meciul retur va avea loc pe 5 noiembrie la Amman, in Iordania. Desi, initial, partida ar fi trebuit sa se joace la Jeddah, Confederatia de Fotbal din Asia a decis ca mansa secunda sa se dispute la Amman, din cauza Ramadanului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS