11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRocada intre Mutu si Cassano?

Rocada intre Mutu si Cassano?

Presa italiana de ieri a reluat subiectul rocadei de jucatori intre Juventus Torino si AS Roma. Potrivit ziaristilor peninsulari, atacantul român al echipei Juventus Torino, Adrian Mutu, ar putea fi cedat din sezonul viitor la formatia AS Roma, in schimbul lui Antonio Cassano. Se pare ca directorul general al torinezilor, Luciano Moggi, nu a renuntat la ideea aducerii lui Cassano la Juventus, desi a ratat acest transfer la inceputul sezonului. „Directorul general al torinezilor i-a transmis internationalului italian ca, daca doreste sa ajunga la Juventus, poate semna un contract pe cinci ani cu Roma, dar va trebui sa nu aiba clauza de reziliere. Moggi pregateste o noua oferta: zece milioane de euro, plus Giorgio Chiellini sau Adrian Mutu“, a scris agentia Sports.


Mutu: „Chelsea nu are dreptul sa ceara bani“


Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a judecat luni apelul atacantului Adrian Mutu, care contesta hotarirea luata, in aprilie, de Federatia Engleza de Fotbal (FA), potrivit careia clubul Chelsea are dreptul de a-i solicita compensatii financiare jucatorului român, din cauza comportamentului sau, care a dus la rezilierea contractului.


Contractul lui Mutu cu Chelsea a fost reziliat de gruparea engleza dupa ce acesta a fost depistat pozitiv in urma unui control antidoping.


La sfirsitul sedintei TAS, Mutu a spus ca forul de la Lausanne va lua o decizie in cazul sau abia peste doua sau trei saptamini.


„S-a luat in discutie apelul meu contra deciziei luate la Londra in aprilie. Cred ca raspunsul va veni peste doua sau trei saptamini. Sustin ca Chelsea nu are nici un drept sa ceara bani. Sint increzator si sper sa am cistig de cauza. Nu stiu ce se va intimpla daca va fi asa, nu ma pricep la astfel de lucruri. Daca TAS da dreptate clubului Chelsea, spune «aveti dreptul de a merge la FIFA». Iar acolo urmeaza alt proces, in care se va discuta suma. Va fi o treaba lunga“, a spus „Briliantul“.


Internationalul român, care a participat la audierea de la Lausanne, a precizat ca nu se gindeste sa solicite daune morale gruparii Chelsea, in cazul in care TAS ii va da dreptate in acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS