12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAduceti-ne o noua bucurie!

Aduceti-ne o noua bucurie!

Cimpina – Universitatea


• Stadion „Poiana“, astazi, ora 11.00 (TV Sport).


• Formatii probabile:


Cimpina: Panfil – St. Stere, Aristan, M. Dragomir – L. Dumitru, Gherghiceanu, Lupsa, M. Roman, St. Nanu – R. Avram, Moise. Antrenor: Stefan Nanu.


Universitatea: Bornescu – Ciuca, D. Stoica, Craciunescu – Dananae, A. Ionescu, Fritea, Saceanu, Velcovici – Orac, Salih. Antrenor: Ovidiu Stinga.


• Vor arbitra: M. Bocaneala – I. Bedreaga, M. Pais.


Pornind din postura de favorita la cistigarea celor trei puncte puse in joc la Cimpina, gruparii alb-albastre nu ii mai ramine decit sa confirme acest statut, cu toate ca misiunea nu este tocmai usoara. Echipa pregatita de Stefan Nanu beneficiaza la rindul sau de un moral excelent, dupa victoria obtinuta in fata celor de la Unirea Urziceni, grupare de „calibru“ in seria a doua, care, in urma cu doua etape, stopa invincibilitatea Universitatii.


Constient de dificultatea acestei intilniri, Ovidiu Stinga si-a motivat foarte bine elevii si nu crede ca Universitatea se poate abate din drumul spre victorie, pentru ca titulatura de lidera nu trebuie pusa in pericol. „Noi trebuie sa invingem oriunde la acest nivel, fie ca ii zice Cimpina sau Bucuresti. Jucatorii mei sint foarte motivati si nu le ramine decit sa-si dovedeasca superioritatea din clasament si implicit valoarea. Poiana Cimpina este o echipa buna, care joaca foarte bine pe propriul teren, insa trebuie sa mai si piarda. Mai ales impotriva noastra. Sper sa nu avem probleme“, a spus Stinga, inainte de a parasi Bania.


O victorie inregistrata astazi poate conduce si la detasarea Universitatii in clasament, contracandidatele inscrise in lupta pentru promovare avind si ele misiuni dificile in aceasta etapa. Alb-albastrii nu isi permit nici un pas gresit in acest moment, deoarece urmeaza un program competitional foarte incarcat si dificil totodata. Miercuri, in Cupa României, Ciuca si compania vor intilni pe FC National si au nevoie de un moral excelent pentru a produce o noua surpriza, iar in campionat confruntarile cu CS Otopeni (a), FC Sibiu (d), Dacia Mioveni (a), CSM Vilcea (d) si Dinamo II (a) trebuie bifate pozitiv, pentru a nu isi compromite obiectivul.


Un motiv in plus pentru ca „juvetii“ sa-si treaca in cont o noua izbinda este constituit si de prezenta fanilor craioveni, care vor crea cu siguranta o atmosfera deosebita, pentru ca favoritii sa se simta in largul lor si sa invinga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU