17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Sperante desarte

Convocata in regim de urgenta, sedinta Comisiei de Disciplina din cadrul FRF a avut, pentru a treia oara, ca subiect principal actele de violenta ale suporterilor craioveni. Deciziile au fost pe masura incidentelor petrecute in timpul partidelor, de fiecare data Universitatea iesind destul de „sifonata“. In prima faza, gruparea alb-albastra s-a ales, dupa episodul Corabia, cu o etapa fara suporteri in tribune si cu o amenda de 50 de milioane de lei, in timp ce actele de bravura ale ultrasilor in intilnirea cu Minerul Motru au adus o noua „gaura“ in buget, in valoare de 20 de milioane de lei.


La ultima „judecata“, Universitatea a cunoscut apogeul pedepselor din acest an competitional, doua etape cu portile inchise plus o amenda de 80 de milioane de lei. Acest fapt a nemultumit conducerea alb-albastra, care a invocat faptul ca suporterii „lupilor galbeni“ au stat la originea scandalului, iar consecintele „bataliei“ nu au fost atit de mari. In plus, prejudiciile au fost trecute tot in contul „petrolistilor“, care, incurcati de scaunele de pe „Ion Oblemenco“, le-au rupt si le-au aruncat spre fanii olteni, situati in sectorul alaturat.


Drept urmare, conducerea Universitatii a contestat decizia membrilor Comisiei de Disciplina, luata la inceputul saptaminii, cazul urmind sa ajunga pe masa celor de la Comisia de Apel din cadrul FRF. Raspunsul urmeaza sa-l aflam abia saptamina viitoare, insa este greu de crezut ca decizia ar putea fi rectificata, fapt recunoscut si de oficialii olteni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS