10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Salih ratangiul

Dupa un inceput entuziasmant, reusind un gol cu Astra, doua „bijuterii“ cu Dacia Mioveni in Cupa, dar si cu Juventus Bucuresti, Salih Jaber a cucerit cu rapiditate inimile suporterilor olteni, care si-au pus mari sperante in potentialul virfului irakian. Din pacate, „apetitul“ acestuia s-a stins treptat, fiind tradat chiar de atuurile cu care obisnuise tribunele, si anume simtul deosebit al portii, coroborat, de fiecare data, cu o pozitionare excelenta. Acest lucru a fost constientizat de purtatorul tricoului cu numarul 11, care, la finalul intilnirii cu Petrolul Ploiesti, si-a recunoscut descendenta in evolutii, fiind foarte afectat de faptul ca nu si-a mai trecut, in ultimul timp, numele pe lista marcatorilor.


„Am inceput foarte bine acest campionat, in care am marcat de patru ori. Din pacate, in ultimul timp nu am mai reusit acest lucru, am avut si ghinion, pentru ca am ratat foarte mult, mai ales cu Unirea Urziceni. Si in aceasta seara (vineri – n.r.) am avut citeva sanse de a deschide scorul, insa… Oricum, ma bucur foarte mult ca echipa a cistigat si restul nu mai conteaza“, a spus Salih. „Sint impresionat de publicul spectator, care a dovedit ca este alaturi de noi. Sint minunati acesti suporteri. Sper sa ma revansez in fata lor“, a completat irakianul, privind spre citiva fani, care il aclamau.


Surse din cadrul clubului alb-albastru au sustinut ca Salih a evoluat impotriva „lupilor“ pe stomacul gol, cauza fiind Ramadamul care a inceput cu o zi inaintea disputei, atacantul Universitatii fiind afectat vizibil. Cu toate ca personajele din staff-ul alb-albastru au incercat sa-l convinga sa faca o exceptie si sa serveasca inainte de meci ceva, irakianul a refuzat cu incapatinare sa iasa din tiparul religios din care face parte.


Mitchell nu va juca la Cimpina


Disputa cu Petrolul Ploiesti a consemnat si prima suspendare din lotul Universitatii Craiova, protagonistul acestui fapt fiind Josh Mitchell. Australianul a incasat cel de-al patrulea cartonas galben din acest sezon si nu va putea evolua in partida de simbata, cind Universitatea va intilni, in deplasare, Poiana Cimpina.


In pericol se mai afla Madalin Ciuca, Dorel Stoica si Robert Saceanu, care au cumulat pina in prezent cite trei astfel de avertismente si, in cazul in care nu-si pot controla intrarile sau stapini nervii, vor privi intilnirea din cadrul rundei a unsprezecea din tribune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU