9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportArmata s-a impiedicat de Alprom

Armata s-a impiedicat de Alprom

Armata – Alprom Slatina 0-1


• Stadion „Ion Sulca“, spectatori: 100.


• A marcat: Butaru ’60


Armata: Ciuca – Stoian (’47, Turcila), Sodoleanu, Marinica, Sandu (’65, Teodosiu) – Dinu, Chiliman, Mandea (’68, Bica), Radut – Stanculescu, Boroiban. Antrenor: Mugurel Gusatu.


Alprom: Raceanu – Filimon, Mihaiu, Mitrache, Dumbrava – Bran, Din, Butaru (’87, Sterie), Ispas – Tache (’67, Baicea), Danilescu (’80, Motroc). Antrenor: Constantin Vlad.


• Au arbitrat: A. Risnoveanu – V. Tone, L. Stamanichi.


• Cartonas rosu: Motroc ’89.


Echipa lui Mugurel Gusatu nu a reusit sa treaca de Alprom Slatina, oprind la sase seria meciurilor fara infringere inregistrate in acest sezon. „Militarii“ au fost invinsi de o echipa care nici ea nu cunoscuse infringerea in campionat. Meciul a inceput cu o intirziere de 35 de minute din cauza ploii care a cazut ieri la Craiova. Terenul greu le-a pus probleme ambelor combatante, jocul pierzind din punct de vedere al calitatii spectacolului, dar si la capitolul viteza. Primul mitan a fost dominat de craioveni, acestia ratind prin Stanculescu si Boroiban ocazii bune de a deschide scorul.


La reluarea meciului oaspetii au fost mult mai activi, Tache irosind in minutul 52 cea mai mare ocazie de pina atunci a partidei. Slatineanul a scapat singur cu portarul Ciuca, dar acesta a reusit sa respinga. Goal-keeper-ul craiovean n-a mai avut insa replica la lovitura de colt din minutul 60, in urma careia Butaru a inscris cu capul golul care avea sa se dovedeasca hotaritor pentru soarta partidei. Sa mai spunem ca, in minutul 89, Motroc a fost eliminat direct pentru un fault grosolan, prea tirziu insa pentru ca avantajul numeric sa fie speculat de craioveni. Chiar si cu aceasta infringere, Armata Craiova (18 puncte) a ramas pe primul loc, fiind urmata in clasament de Minerul Mehedinti (15 puncte).


In etapa a saptea a acestui esalon, in partidele din seria a V-a s-au mai consemnat rezultatele: Building Vinju Mare – „Gica Popescu“ 2-0, FC Olt Scornicesti – Universitatea II Craiova 2-0, Dunarea Calafat – Oltul Slatina 1-0, Chimia Craiova – Severnav Severin 1-0, Progresul Corabia – Arsenal Motru 6-1, Agromec Simian – Minerul Mehedinti 0-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS