Acasă Sport Andrei Ionescu vrea sa marcheze

Andrei Ionescu vrea sa marcheze

Deplasarea de saptamina trecuta din Finlanda, cu nationala de tineret a României, l-a impresionat foarte mult pe Andrei Ionescu, care spera sa evolueze cit mai bine in tricoul Universitatii pentru a reveni sub comanda lui Florin Marin. Mijlocasul oltean este constient de dificultatea intilnirii de astazi cu Petrolul, insa este foarte optimist in ceea ce priveste cele trei puncte puse in joc. Mai mult, juniorul Universitatii si-a propus sa contribuie cu un gol la victoria alb-albastra.


„Este un meci foarte dificil, pe care noi trebuie sa-l cistigam cu orice pret. Petrolul are o echipa buna, valoroasa, dar trebuie sa ne impunem si sa facem uitat insuccesul cu Urziceniul. Mi-as dori sa marchez si sa fac fericit intreg stadionul, dar cel mai important lucru este sa cistige echipa si sa promoveze la sfirsitul sezonului. Sper sa nu mai pierdem nici o intilnire din acest tur de campionat. O sa incerc sa-mi fac datoria cit mai bine si sa revin cit de curind la echipa nationala de tineret“, a spus Andrei Ionescu. „Absenta lui Ovidiu Stinga se va resimti cu siguranta, pentru ca ne ajuta foarte mult din teren. Este o pierdere foarte mare pentru echipa. Ne ajuta in orice situatie“, a completat „speranta“ Universitatii.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version