16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPedeapsa ispasita, urmeaza revansa

Pedeapsa ispasita, urmeaza revansa

Suspendati in urma escapadei din 12 august, Gabriel Apetrei si Valerian Girla au fost pedepsiti de conducerea clubului alb-albastru cum se cuvine. Atacantul provenit de la Jiul Petrosani a fost suspendat sase luni din activitatea competitionala, la care s-a adaugat si o amenda de opt mii de dolari, in timp ce prietenul sau de pahar a stat departe de gazon timp de o luna si s-a prezentat la casieria clubului cu trei mii de „verzisori“.


Perioada in care Girla nu s-a putut antrena decit sub comanda lui George Bita a luat sfirsit inca de la sfirsitul lunii trecute, insa prestatiile sale, cumulate cu o accidentare suferita la sedintele de pregatire sustinute de „satelitul“ Universitatii, l-au impiedicat pe jucatorul craiovean sa revina la echipa mare. Lucrurile au intrat de ieri in normal, Valerian Girla fiind prezent la cele doua antrenamente sustinute de Universitatea pe terenul secund al stadionului „Ion Oblemenco“, beneficiind de toata atentia tehnicienilor olteni.


Nu acelasi lucru putem spune si despre Apetrei, care mai are destul timp la dispozitie pentru a reflecta asupra celor petrecute inaintea amicalului cu FCM Tirgoviste. In plus, este foarte greu de crezut faptul ca Apetrei se va mai numara, din iarna, printre fotbalistii Universitatii, conducerea clubului incercind, inca de pe acum, sa-i gaseasca un angajament in alta parte.


Saceanu va fi apt


Cu doua minute inainte de fluierul final al intilnirii cu Unirea Urziceni, Robert Saceanu a „colectionat“ o noua contuzie serioasa pe glezna piciorului drept, fiind nevoit sa-i cedeze locul juniorului Dragos Stavaru. Revenirea sa pe teren, pentru intilnirea de vineri, cu Petrolul Ploiesti, statea sub semnul intrebarii, insa, dupa mai multe examinari ale medicilor echipei, se pare ca mijlocasul Universitatii isi va relua de astazi pregatirile alaturi de coechipieri.


Spre deosebire de Saceanu, Ovidiu Stinga a ramas incert, deoarece intinderea suferita dupa doar 30 de minute de joc il va mai tine o perioada departe de gazon, iar in derbiul cu „lupii galbeni“ locul sau va fi luat mai mult ca sigur de Razvan Fritea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS